06 / 05 / 2024

EYT Meclis’e geldi mi, ne zaman gelecek? İşte EYT ile ilgili son durum…

EYT Meclis’e geldi mi, ne zaman gelecek? İşte EYT ile ilgili son durum…

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son durum hakkında bilgi veren Bakan Bilgin, önceliklerin sıralandığını kaydetti. Emeklilik yasasının 3 şarta bağlı olduğunu kaydeden Bilgin, bunlardan yaşın emekli olmak isteyenler için büyük sorun olduğunu anımsattı.



Emeklilerin durumu, 3600 ek gösterge ve sözleşmeli personel sorunlarıyla öncelikli olarak ilgilendiklerini beyan eden Bilgin, tüm bunları düzenleyecek düzenleme yapmak için uğraştıklarını anlatarak, işçi sendikalarıyla yapılacak sözleşme hakları ve enflasyon farkları ile ilgili çalışmaların yürütüldüğü bilgisini paylaştı. 

EYT Meclis’e geldi mi, ne zaman gelecek? İşte EYT ile ilgili son durum…

Bilgin, tüm çalışmaların ele alınacağını belirterek, önceliklerin sıralandığını açıkladı. 

Öte yandan EYT’nin ne zaman Meclis gündemine geleceğine dair net bir bilgi bulunmuyor…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön