01 / 07 / 2024

EYT’lilere müjde verildi! İki ödeme birden yapılacak!

EYT’lilere müjde verildi! İki ödeme birden yapılacak!

Emekli maaşının bağlanmasını bekleyen EYT’li vatandaşlar işlemlerinin sona ermesiyle biriken tüm maaşlarını alacak. Bunun yanı sıra, çift ikramiye imkanı da olacak.



ÖDEMEDE ARTIŞ OLACAK MI?

Nisan ayında bin 100 liradan yaklaşık yüzde 82 zamla beraber 2 bin liraya çıkarılan ikramiyede yeni artış masada. Bu zammı 28 Haziran tarihinden önce ödenecek Kurban Bayramı ikramiyesine yansıtılması öngörülüyor. İkramiye zammına yönelik düzenleme yeni TBMM’ye taşınacak. Bu ödemeden ölüm maaşı alan vatandaşlar da hisseleri oranında yararlanıyor.

İkramiyede gerçekleştirilecek zam dul ve yetimlere de yansıyacak. Örneğin; ikramiye 3 bin lira olursa yüzde 75 ölüm aylığı  alan yurttaşa bin 500 lira yerine 2 bin 250 lira ödenecek. Yüzde 50 oranında ölüm aylığı alan yurttaşın hesabına bin lira yerine bin 500 lira yatacak.

 EYT’lilere müjde verildi! İki ödeme birden yapılacak!

İKRAMİYE NE ZAMAN ÖDENECEK?

Kurban Bayramı ikramiyesinin 19-27 Haziran tarihlerinde ödenmesi öngörülüyor. Kesin tarihi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı paylaşacak. Aylık işlemleri bu tarihe kadar biten kişiler açıklanan tarihte, bitmeyen kişiler de ilk emekli aylığıyla beraber bayram ikramiyesini çekebilecek.

EGM’de çalışmak isteyenlere müjde! 3 şehirde alım yapılacak!

A101’de tava ve sahan seti 278 TL’ye, karnıyarık tenceresi 230 TL’ye, wok tava 120 TL’ye düştü!

Tam 14 şehirdeki huzurevlerine yüksek maaşlı personel alınacak! KPSS şartı yok!

Bu para sadece Garanti Bonus müşterilerine verilecek!


Geri Dön