18 / 05 / 2024

Faturalardan sıtkı sıyrılanlar dikkat! Muhteşem kampanyayı belediye başkanı duyurdu

Faturalardan sıtkı sıyrılanlar dikkat! Muhteşem kampanyayı belediye başkanı duyurdu

Vatandaşlarını enflasyona karşı korumak isteyen devlet yetkililerinden yapılan açıklamalar heyecanla takip ediliyor. Adana'da su faturalarında gelen yüksek tutarlardan dolayı su faturalarına yüzde 50 indirim uygulanacak.



YÜZDE 50 İNDİRİM UYGULANACAK!

6 Şubat 2023'te olan ve 11 ilde büyük kayıplara neden olan Kahramanmaraş zelzelesi akabinde destek paketleri bir bir açıklanmaya devam ediliyor. Gelen son dakika bilgisi milyonlarca kişiyi heyecana boğdu. Adana'da su kullanım bedeli ile alakalı önemli bir gelişme meydana geldi. Yapılan ilana göre, kentte su kullanım bedeli 2 ay süreyle yüzde 50 ucuzlayacak. Açıklamayı bizzat  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı.

BELEDİYE BAŞKANI DUYURDU! YARI YARIYA AZALACAK

Müjdeli haberi vatandaşlara duyuran Karalar, yaptığı yazılı açıklamada afetzedelerin yanında olmayı sürdüreceklerini ifade etti.

Faturalardan sıtkı sıyrılanlar dikkat! Muhteşem kampanyayı belediye başkanı duyurdu
Su faturalarında yüzde 50 avantaj yapılacağını söyleyen Karalar, "Su parasını almamak, borcu affetmek gibi bir yetkimiz yok. Daha önce afet zamanına su ücretlerini aşağıya çekmiştik.

 Böyle bir yetkimiz var. Belediye Meclisimizde inşallah bunu geçireceğiz. İki ay zamanla su kullanımı bedelini yüzde 50 indireceğiz." ifadelerini kullandı.

Otomobil devinden işçi çıkarma kararı! Binlerce kişi işinden olacak

Epic Games'ten bomba indirimler! Fiyatları görünce ağzınız açık kalacak

Altın artık güvenli liman değil mi? Kuyumculardan büyük uyarı


Geri Dön