06 / 05 / 2024

FED öncesi altın fiyatları sert düştü! Altın alıp satacaklar dikkat!

FED öncesi altın fiyatları sert düştü! Altın alıp satacaklar dikkat!

Geçtiğimiz hafta 2053 dolar seviyelerine yükselen altının onsu yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı. Antalya zirvesi sonrası atak yapan ons altın güç kaybetmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde 1974 dolardan işlem gören altının onsu şu dakikalarda kaç dolar?



 

Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının onsu güne 1974 dolardan başlarken şu dakikalarda 1955 dolara geriledi ve bu düşüşü ile yatırımcısını üzdü. Ons altının düşmesi ile diğer altın çeşitleri de düşüşe geçti. Gram altın şu anda 933 lira, çeyrek altın 1,526 lira, yarım altın 3,052 lira, tam altın 6,083 lira, Ata altın 6,242 lira, gremse altın 15.180 ira, Atabeşli 31,103 liradan satışa sunuluyor.

Uzman isim açıkladı: O yatırım daha mantıklı!

Altın yükselir mi, düşer mi? Uzman isim açıkladı…

Neden altın ve gümüş almalıyız?

Yastık altı altınlar için düğmeye basıldı: Yeni düzenleme devrede!

Altını olanlar dikkat! Merakla beklenen o rakamlar açıklandı!

Altının onsu sert düştü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön