18 / 05 / 2024

Fırsatçılar iş başında! Vakalar arttı, maske fiyatları uçtu

Fırsatçılar iş başında! Vakalar arttı, maske fiyatları uçtu

Son günlerde artan covid-19 vakaları sonrası virüsten korunma amaçlı takılan maskelere yüzde 300 zam yapıldı.



Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan tabloya göre haftalık vaka sayısında 226 bin 532 kişi koronaya yakalandı, 96 kişi ise yaşamını yitirdi. İyileşenlerin sayısı 124 bini geçerken bir önceki haftaya göre vaka sayısı yaklaşık 100 bin yükseldi.

TEDBİRLER DEVAM EDİYOR
Türkiye genelinde vakalar artarken artış gösterdi ve vatandaşlar yeniden bireysel tedbirlere dönüldü. Aşı olmayan vatandaşlar aşı olmaya aşı olanlar ise hatırlatma dozlarını tekrar yaptırmak üzere hastaneye koştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön