10 / 05 / 2024

Garanti BBWA büyük haberi duyurdu! Hesapları kontrol edin, para yatacak!

Garanti BBWA büyük haberi duyurdu! Hesapları kontrol edin, para yatacak!

Türkiye’nin en büyük müşteri potansiyeline sahip bankalarından biri olan Garanti BBWA, yeni kampanyasını duyurdu. Kozmetik ve cilt bakım ürünleri alanında yapılan kampanya kapsamında müşterilerin hesabına 125 TL yatırılacak!



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya 22 Mayıs 2023-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Bonus kartları ile bir kerede gerçekleştirilen peşin veya taksitli ödemelerde geçerlidir.

  • Kampanya kapsamında The Body Shop'ta bir kerede gerçekleştirilen bin TL ve üzeri peşin veya taksitli işlemlerde 100 TL, GarantiPay ile gerçekleştirilecek ödemelerde 125 TL bonus verilecektir.

  • Söz konusu kampanya The Body Shop mağazaları ve www.thebodyshop.com.tr interner sitesinde geçerli olacaktır.

Garanti BBWA büyük haberi duyurdu! Hesapları kontrol edin, para yatacak!

  • Kampanya sadece BonusFlaş'a özeldir. Bunun yanı sıra, kart sahiplerinin kampanyadan yararlanabilmeleri için kampanya çerçevesindeki harcama işlemlerinden önce BonusFlaş mobil uygulamasını akıllı cep telefonuna indirmiş olması ve Bonus kredi kartlarına özel kampanyalar kısmından The Body Shop kampanyasına 'Hemen Katıl' butonuna tıklayarak katılmış olması gerekmektedir. BonusFlaş katılımı dışındaki işlemler söz konusu kampanyaya dahil değildir.

  • Kampanya müşteri bazındadır. Aynı zamanda, kampanya boyunca bir müşteri en fazla bir kez yararlanarak en fazla 125 TL bonus kazanma şansına sahip olabilir.

  • Kampanyaya yalnızca Garanti Bonus kredi kartları, Bonus Flexi, Flexi Bonus Genç, Money Bonus, Bonus Business, Paracard, sanal ve ek kartlar dahil olacaktır.

  • Yalnızca şahıs şirketi sahibi olanlar ticari kartları ile BonusFlaş'tan kampanyaya katılabilir. Tüzel müşteriler kampanya kapsamında değildir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

İş Bankası bu kararıyla büyük alkış topladı! Hesaplara para yatıracağını duyurdu!

A’dan Z’ye tüm maaşlar tek tek zamlanacak! En az maaş tam bu kadar olacak!

Enflasyonla mücadelede yeni yol haritası belli oluyor! Fiyatların düşmesi bekleniyor!


Geri Dön