17 / 05 / 2024

Gıda indirimiyle ilgili son dakika açıklaması geldi! İşte güncel indirimli ürün listesi!

Gıda indirimiyle ilgili son dakika açıklaması geldi! İşte güncel indirimli ürün listesi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gıda fiyatları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan son dakika gelişmesine göre, söz konusu KDV indirimi listesinden çıkarılan ürünler listeye yeniden eklendi. İşte detaylar...



HANGİ GIDA ÜRÜNLERİNDE İNDİRİM VAR?

Egehaber'den Tuğba Bozdağ'ın aktardığına göre, söz konusu KDV indiriminin geçerli olduğu ürünler şu şekilde: patates, yumurta, turşu, pirinç,  çay, bulgur, şeker, sıvı ve katı yağlar, kırmızı et, nohut, kek, beyaz et, balık, su,tuz, yoğurt, süt, peynir, soğan, zeytin, domates, biber, salatalık, konserve, salça, reçel, pekmez, bal, lokum, bebek mamaları, bisküvi, fındık, fındık ezmesi, gofret, makarna, tahıl gevreği, şehriye, antep fıstığı,  tahin helvası, çikolata, ceviz, kraker, pasta, baklava, yufka, badem, baharatlar.

KDV indirimi genişletiliyor! 3 sektöre büyük müjde!

Konut KDV oranı 2022 nedir?

Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto paraların devi değerlenecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön