27 / 04 / 2024

Goldeluxe Konutları satışlarını ikiye katladı!

Goldeluxe Konutları satışlarını ikiye katladı!

Goldeluxe Konutları, diğer inşaat firmalarının aksine faizleri yükseltmeyerek 0.68 faiz oranıyla konut satışlarını 2'ye katladı. Nalan Başarı, herkesin ev sahibi olmasını, kaliteli yaşamı ve konforu makul fiyata alınmasını hedeflediklerini söyledi.



Atayıldız İnşaat projesi olan ve Eryaman'da inşa edilen Goldeluxe Konutları, diğer inşaat firmalarının aksine faizleri yükseltmeyerek 0.68 faiz oranıyla konut satışlarını 2'ye katladı. Projenin Satış Müdürü Nalan Başarı, herkesin ev sahibi olmasını, kaliteli yaşamı ve konforu makul fiyata alınmasını hedeflediklerini söyledi. Başarı, müşterilerin sosyal hayattan ve günlük ihtiyaçlardan da kopmayarak konut ödemesini rahatça yapmalarını arzuladıklarını anlattı. 


Örnek olduk

Yapılan istatistiklere göre 2013'te Ankara'nın 137 bin 773 konut satışıyla İstanbul'un ardından en çok konutun satıldığı ve el değiştirdiği şehir olduğunu anımsatarak, şöyle konuştu: "Bu rakama göre Ankara'da saatte 15 konut satıldı. Atayıldız İnşaat olarak, bu satış tablonun en başında yer alıyoruz. Ayrıca Ankara'da kentsel dönüşüm projesine katkıda bulunan konut projelerinin öncü markasıyız. Bitirdiğimiz ödüllü projelerimiz Ütopya Konutları ve Atayıldız Yaşam Konutları ile devam eden Çayyolu Yaşamkent Florıum Konutları ile birçok inşaat şirketine ilham 


Sabah


Geri Dön