26 / 07 / 2024

Gram altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya koşacak!

Gram altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Cüzdanını alan hemen kuyumcuya koşacak!

Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte altın fiyatları belirsizlik içinde dalgalanmaya devam ediyor. Analistler, seçim sonrasında altın fiyatlarında yükseliş beklentisi taşıyor. İşte ayrıntılar...


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


ELAZIĞ KUYUMCULAR ODASI BAŞKANI ÇAKMAKÇI DÜŞÜŞ BEKLEMEDİKLERİNİN AÇIKLADI!

Elazığ Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı, altın fiyatlarının son dönemde değişkenlik göstermesi hakkında yaptığı değerlendirmede, "Altın fiyatlarında herhangi bir düşüş beklemediğimizi belirtmek isterim. Seçim sonrası ve yıl sonuna kadar gram altının bin 500 ile bin 800 arasında olacağı görüşündeyiz" şeklinde konuştu.

İSLAM MEMİŞ'TEN SEÇİM AÇIKLAMASI!

ABD borç krizi küresel piyasalarda etkisini sürdürüyor ve altın gibi varlıklar üzerinde baskı yaratıyor. Dolar endeksinin yükselmesiyle ons altın değer kaybetti. Finans analisti İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaparak yatırımcıları uyarmıştır. İlk tur seçimler öncesinde altın rallisi beklentisiyle kuyumculara yoğun talep oldu, ancak beklenen artış gerçekleşmedi ve altın geri çekildi. Memiş, seçim sonrasında altın fiyatlarında yükseliş trendinin devam edeceğini öngörmekte ve dikkatli olunması gerektiğini vurgulamaktadır. Gram altının 1.350-1.380 TL aralığında hareket etmesi beklenmektedir. Altın yatırımcılarına sabırlı olmaları tavsiye edilmekte ve düğün sezonunda takı satışlarında yoğunluk beklenmektedir.

İslam Memiş, "Gram altın serbest piyasalarda 1375 lirada. Ons altını takip etmeye devam ediyoruz. Orada da bir miktar geri çekilmeler var. Dolar TL kurundaki geri çekilmeyle birlikte gram altında düşüşlere neden oldu. 148 lira değer kaybetti gram altın, kısa vadede kuvvetli değer kayıpları ama 1350 lira altında değer kaybı beklemiyorum." dedi.


Geri Dön