18 / 05 / 2024

Gümüş alalım mı? sorusuna kesin yanıt İslam Memiş'ten geldi! Ben olsam...

Gümüş alalım mı? sorusuna kesin yanıt İslam Memiş'ten geldi! Ben olsam...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ''gümüş alalım mı?'' sorusuna yanıt verdi. Peki gümüşe yatırım yapılır mı? Gümüş fiyatları ne olur? İşte merak edilenler...



GÜMÜŞ ALALIM MI?

Gümüş geçen sene yatırımcısına ne çok kazanç sağlayan yatırım aracı oldu. Geçtiğimiz sene yatırımcılar gümüşten yüzde 45 kazanç sağladı. Bu sene için gümüşün ne olacğaını araştıran yatırımcılar altın fiyatlarının çok pahalı olmasından dolayı gümüşe yöneldi.

Gümüşe yatırım yapmayı planlayan yatırımcılar, ''gümüş alalım mı?'' sorusunu araştırırken İslam Memiş'ten hemen yanıt geldi. Gümüşü önemsiyorum diyen Memiş ben olsam alırım diyerek yanıt verdi. Açıklamalarının birer yatırım tavsiyesi olmadığını belirten Memiş, yatırımcıları bu konuda da uyardı.

Gümüş alalım mı? sorusuna kesin yanıt İslam Memiş ten geldi! Ben olsam...

İslam Memiş, gümüş fiyatlarının 2023 yılına damgasını vuracağını belirtti. Memiş gümüş fiyatları için rekor rakamı açıklarken gümüşe yatırım yapacak yatırımcıların kazançlı çıkacaklarını söyledi. Memiş sene sonundan gümüş fiyatlarının 20 TL ons gümüş fiyatının ise 40 dolar olacağını söyledi.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün güncel gümüş fiyatları kaç TL? 10 Mayıs 2023 gümüş fiyatları...


Geri Dön