13 / 05 / 2024

Gümüş yatırımcısına dolar bazında yüzde 25 getiri sağlayacak! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Tarih verildi...

Gümüş yatırımcısına dolar bazında yüzde 25 getiri sağlayacak! Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Tarih verildi...

Uzmanlar tarafından gümüşün yatırımcısına dolar bazında yüzde 25 getiri sağlaması bekleniyor. Elinde gümüş olanlar hemen baksın! Gümüşün yükseleceği tarih verildi...



GÜMÜŞ YATIRIMCISINA DOLAR BAZINDA YÜZDE 25 KAZANÇ SAĞLAYACAK!

Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen uzmanlar  ikinci yarıyılda dolar bazında yüzde 25 getiri potansiyeli taşıyan gümüşün ilgi çekici bir alternatif olduğunu söylediler.

Geçtiğimiz sene gümüş yatırımcısına yüzde 45 kazanç sağlamıştı. Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüşün bu sene de yatırımcısına en çok kazandıracak yatırım aracı olacağı öngörülüyor.

Dolar yükseliş trendine devam ediyor! Dolar neden yükseliyor? Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 8 Haziran 2023 dolar/TL kuru

Altında rüzgar değil resmen tsunamai başladı! Altın kasıp kavurdu! 8 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Euro rekor tazeledi! Euro bugün ne kadar oldu? 8 Haziran 2023 euro/TL kuru

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön