19 / 05 / 2024

Gümüşe olan talep fiyatları uçurdu! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüş fiyatlarında son dakika...

Gümüşe olan talep fiyatları uçurdu! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüş fiyatlarında son dakika...

Yatırımcılar son zamanlarda gümüşe yatırım yapmaya başladı. Gümüş fiyatları ise öte yandan hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde uçuşa geçerken gümüş bugün kaç lira oldu? İşte 14 Nisan 2022 son dakika gümüş fiyatları...



GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN YÜKSELİR, GÜMÜŞ NEDEN DÜŞER?

Altın fiyatları, gümüş fiyatlarını direkt etkiler. Altın yükselişe geçerken gümüş fiyatları da yükselişe geçer.  İkinci bir neden ise gümüşe olan talep ve arz etkisi. Gümüşe olan talep artışı, yatırımcıların onu güvenli liman olarak görmesini sağlar satın alım sonrası fiyatta yükseliş görülür. Talebin azalması ise fiyatların düşmesine sebep olur. Diğer önemli bir etklen ise döviz kurları. Döviz kurlarının yönü gümüşün düşmesine veya yükselmesine neden olur.

 Gümüşe olan talep fiyatları uçurdu! Gümüşün gramı ne kadar? Gümüş fiyatlarında son dakika...

GÜMÜŞÜN GRAM FİYATI BUGÜN NE KADAR OLDU?

Gümüşün gram alış fiyatı bugün 12,00 lira, satış fiyatı ise 12,33 lira seviyesinde güne başladı. Gümüşün ons fiyatı ise bugün 25,67 dolar seviyesinde açılışı yaptı. Kapanışta ise gümüşün gram alış fiyatı 11,94 lira, satış fiyatı ise 12,27 lira seviyesinde işlem görüyor. Dün gümüşün gram alış fiyatı 11,88 lira, gümüş satış fiyatı ise 12,21 lira seviyesinde işlem gördü. Gümüşün ons fiyatı ise dün 25,48 dolar seviyesinde güne başladı.

Yatırımcılar dikkat! Gümüşün gramı bugün ne kadar?

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 12 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

Yatırımcılar gümüşe odaklandı! 11 Nisan 2022 son dakika gümüşün gram fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön