07 / 05 / 2024

Gümüşte dalgalanma devam ediyor! 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gümüşte dalgalanma devam ediyor! 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gümüşe yatırım yapanlar her gün gümüş fiyatları ne oldu diye merak ediyor. Gümüş’ten kar elde etmeyi düşünen yatırımcılar, piyasaların bir aşağı bir yukarı hareketlenmesinden dolayı tereddütlü. Gümüş zarar mı ettirir yoksa kazanç mı? İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi…



 Fed başkanı Powel’ın yaptığı en son konuşmasında, faiz rakamlarını piyasa verilerine göre arttıracağız demişti. Bu açıklamaya göre enflasyon rakamları düşük gelirse, ons bazında altın ve gümüşte artışlar görülebilir.

Yatırımcıların ilk tercihi olan altından sonra hiç kuşkusuz ikinci sırada gümüş yer alıyor. Açıklanan bazı değerlendirmelere göre, yatırımcıların merak ettiği ve araştırmış olduğu gümüş fiyatları bu senenin ocak ayından itibaren sert düşüşler gerçekleşti. Gümüş fiyatları resmen yerle bir olmuşken gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar da ne olduğunu şaşırdı.

Gümüşte dalgalanma devam ediyor! 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Peki, merakla takip edilen gümüşün 16 Eylül 2022 güncel fiyatı ne kadar? Gümüş yeni güne nasıl başladı? Elinde gümüş olanlar ne yapacak? Gümüşte son durum ne?

Fiyatlarının sürekli değiştiği gümüşte fiyatlar düşmeye devam ediyor. Düne göre yüzde 3,8 düşüş görülürken, gümüş alımları 11 lira 20 kuruştan işlem görüyor. Satış fiyatı ise 11 lira 74 kuruştur.

İnternet fiyatlarına büyük zam! En ucuz paket 199 TL !

Euro gücünü yeniden topluyor! İşte 16 Eylül 2022 Euro kuru!

Ekonomik krizle boğuşan emekliye 3 aylık maaşı kadar promosyon müjdesi!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön