07 / 05 / 2024

Gümüşün kazandıracağı tarih belli oldu! Sabırlı olun! Gümüş piyasasında son durum 

Gümüşün kazandıracağı tarih belli oldu! Sabırlı olun! Gümüş piyasasında son durum 

Gümüş fiyatlarında son dakiak gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları ellerinde olan gümüşlerin ne zaman değer kazanacağını araştırırken, uzman isimden son dakika açıklaması geldi. işte gümüş piyasasında son durum...



SABIRLI OLUN

Altın piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapanları uyararak şunları söyledi: “Gümüş yatırımcısı sabrederse bu sabrının karşılığını alabilir” diyerek konuşmasına şöyle devam etti:

“Bundan 2 yıl önce gümüşün fiyatı 2,5 liraydı. Bugün 12 liraya yakın bir seviyede. Bir yıldır merkez bankalarının politikalarından dolayı gümüş baskılanıyor. Yükselişi altına kıyasla daha hızlı oluyor. Sabrı seven bir emtia. Uzun vadede yatırımcı olmak gerekiyor” dedi.

Gümüşün kazandıracağı tarih belli oldu! Sabırlı olun! Gümüş piyasasında son durum 

Küresel piyasalarda yaşanan kritik gelişmeler, dolar kurunun yükselişini hzılandırırken, altın vr gümüş gibi kıymeli metaller üzerinde baskıya neden oldu.

Piyasaların gözü Eylül ayında açıklanacak olan FED faiz kararında. Fed tarafından açıklanacak olan faiz oranı sonrasında altın, dolar ve gümş fiyatlarının yönü belli olacak.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? 1 gram gümüş bugün ne kadar oldu? işte gümüş piyasasında son durum 30 Ağustos 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön