16 / 05 / 2024

  De-Ga Gayrimenkul Değerleme

  De-Ga Gayrimenkul Değerleme

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2018 yılı için De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Lotus Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı. 

ABD’de ticari gayrimenkul krizinin önüne geçilemiyor! Hacizler Mart'ta yüzde 117 arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVID sonrası ABD’de baş gösteren ticari gayrimenkul krizinin önüne geçilemezken geçtiğimiz Mart ayında ticari emlak hacizlerinde yüzde 117’lik rekor bir artış yaşandı. 

2 ildeki arsa, arazi ve konut satılıyor! KDV'den muaf, yüzde 20 indirimle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Milli Emlak Yalova Merkez'de 2 gayrimenkul, Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü de Arsuz'da konut satıyor. İşte fiyatlar ve ihale tarihleri...

Çin'de 41 gayrimenkul şirketine iyi haber!

Çin'in en büyük kredi kuruluşu olan Ping An Bank, toplam 41 gayrimenkul geliştiriciyi finansman desteği için uygun firmalar listesine ekledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

İtalyan gazeteciden çarpıcı açıklama! Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlası Türkiye'de!

Yabancılara en az 400 bin dolar değerinde gayrimenkul satın alarak verilen Türk vatandaşlığı dünya basınına da yansıdı. İtalyan gazeteci ve sosyolog Marco D'Eramo Dünya'da parayla satılan vatandaşlığın yarısından fazlasını Türkiye'nin yaptığını açıkladı.

Balıkesir'de 34 gayrimenkul 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesi, Seçdere ve Eyüpbükü Mahallelerinde yer alan 34 adet gayrimenkulü 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte detaylar...

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan üç gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gayrimenkul sektörü düşük faizli kredi beklentisi içinde!

Gayrimenkul sektöründe 2023 yılının ilk yarısını değerlendiren Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, deprem ve seçimler nedeniyle durağanlaşan piyasaların, düşük faizli kredi beklentisi içinde olduğunu dile getirdi.

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 gayrimenkul satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

İETT Sarıyer'de 18 gayrimenkul satacak! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Sarıyer Mirgün Mahallesi'ndeki 18 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gaziantep Büyükşehir, Şahinbey'de imarlı gayrimenkul satacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey Bağlarbaşı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Zübeyda Kavraz tarafından kuruldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

  De-Ga Gayrimenkul Değerleme Haberi

  De-Ga Gayrimenkul Değerleme

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme şirketi seçimi hakkında açıklama yaptı.


Yeşil GYO 2018 yılı için De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Lotus Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı. 

Yeşil GYO'nun KAP açıklaması: 
29.01.2018 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında,

  
1.)Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri VI, N11 Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği gereğince;

  
-Portföyümüzde bulunan varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine,

  
-2018 yılı içerisinde portföyümüze alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için " De-Ga Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."veya " Lotus Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş." den değerleme hizmeti alınmasına,

   karar verilmiş olup kamuoyuna saygıyla...