01 / 05 / 2024

10 bin konut satışa çıkıyor emlak konut

10 bin konut satışa çıkıyor emlak konut

TOKİ' nin iştiraki Emlak Konut ( GYO ) İstanbul genelinde 2014 yılında 10 bin konutu satışa çıkaracak. Hangi lokasyonda kaç konut satışa çıkarılacağı belli değil...

Aylık 10 bin TL'den başlayan taksitle ev sahibi olabilirsiniz! Ortak konut kredisi kampanyası başladı!

Ziraat Bankası tarafından konut sahibi olmak isteyenler için 'Ortak Konut Kredisi' kampanyası hayata geçirildi. En az 2, en fazla 5 kişi olacak şekilde konut kredisi alınabilecek. 1.250.000 TL'lik krediye aylık 10 bin 794 TL ödenecek. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2019-2024 arasında TOKİ 8.500 adet, KİPTAŞ 10 bin 39 adet konut teslim etti!

İBB İştiraki KİPTAŞ’ın Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum'un 650 bin konut vaadinin gerçekleşebilir olmadığını aktaran Kurt, 2019-2024 arasında TOKİ'nin 8.500 adet, KİPTAŞ'ın 10 bin 39 adet konut teslim ettiğini söyledi.  

Bakan Özhaseki'den son dakika deprem konutu açıklaması: Her ay 10-15 bin konut dağıtacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde her ay 10-15 bin konut dağıtılacağını açıkladı.

Konut sitesi aidatları yüzde 50 arttı! Ankara'da aidatlar 10 bin TL'ye kadar yükseldi!

Ankara'da konut site aidat artışlarının genel olarak İstanbul ile benzer seviyelerde, yaklaşık yüzde 50 oranlarında olduğunu belirten EVA Gayrimenkul Değerleme’den Değerleme Koordinatörü Serkan Bal, Ankara'da aidatların 10 bin liraya kadar yükseldiğini açıkladı. 

Bursa'ya 10 bin yeni konut geliyor! 

Bursa’yı depreme karşı dirençli şehir yapmak için iki bölgedeki kentsel dönüşüm projelerinin 1. etaplarında 297 konut, 118 ofis ve 46 dükkanın yapımını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, toplamda 10 bin yeni konut hedefliyor.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

O ilde yaşayanlara müjde! 3 bin konut ve 10 bin iş yeri yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da 3 bin konut ve 10 bin iş yerinin inşa edileceğini söyledi.  Başkan Gürkan, depremin ardından kentte modern bir yapı oluşturmak için incelemelerin yapılacağını açıkladı.

AK Partili yetkili resmen açıkladı! Ocak 2024'te 10 bin konut hazır!

AK Parti milletvekili Hüseyin Yayman, depremin ardından Hatay'daki son durumla ilgili açıklamalarda bulundu. Yayman, "Ocak 2024’te biz yaklaşık 10 bin konutu teslim edeceğiz" diye konuştu.

Yıl sonuna kadar 10 bin konut hak sahiplerine teslim edilecek!

6 Şubat deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Gaziantep tekrar sanayi, ticaret ve yatırımın merkezi olmaya hazırlanıyor. Bu doğrultuda, yıl sonuna kadar 10 bin civarında ev depremzedelere teslim edilecek.

İstanbul’a 10 bin kiralık konut geliyor! Yeni Konut Modeli'nde riskli yapılarda yaşayanlar öncelikli olacak!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Yeni Konut Modeli ile ilgili konuştu ve İstanbul’a 10 bin kiralık konutun gelmesini de sağlayacak örnek projede sona gelindiğini belirtti. Kalyoncu, kamu-özel sektör işbirliği ile kamu arazisinde kiralık konut üretmeyi planladıklarını belirtti. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'taki 10 bin konut kış gelmeden sahiplerine teslim edilecek!

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer yaptığı son dakika açıklamasında şehirdeki 10 bin konutun kış gelmeden depremzede hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanır?

İstanbul’da Mart 2023 sonu itibarıyla ortalama konut kiraları bir önceki aya göre yüzde 11 artması ile Endeksa İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçeden kaç metre kare konut kiralanabileceğini açıkladı. İşte o ilçeler...

TOKİ'den 10 bin lira sınırla konut satışı! Erdoğan'ın talimatıyla kampanya yapıldı işte başvuru şartları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de aşırı pahalanan konutlarda fiyat kırmak, durma noktasına gelen konut üretimine hız vermek için finansman desteği sağlanacağını açıkladı. 30 milyar bütçe ayırılan TOKİ, 10 bin gelir sınırıyla konut satacak! İşte detaylar..

10 bin konut satışa çıkıyor emlak konut Haberi

10 bin konut satışa çıkıyor emlak konut


 



TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut GYO İstanbul genelinde 2014 yılında 10 bin konutu satışa çıkaracak. Hangi lokasyonda kaç konut satışa çıkarılacağı belli değil.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Murat Kurum 2014 yılında İstanbul genelinde 10 bin konutu kampanya ile satışa çıkaracaklarını söyledi.


Emlak Konut GYO'nun Kayaşehir'de geçen yıl satışa çıkardığı 1.000 konuta 25 bin talep geldiğini hatırlatan Kurum, "Özellikle orta sınıfta talep çok güçlü. Orta gelir grubunu ev sahibi yapmaya devam edeceğiz" dedi.


Hangi lokasyonda kaç konut yapacaklarının belli olmadığını belirten Murat Kurum "Kamu kuruluşlarından da talep topluyoruz. Gelen talebe göre projelerin yerleri ve adetleri belli olacak" diye...