01 / 07 / 2024

10 Emlak Organizasyon İnşaat Limited Şirketi

10 Emlak Organizasyon İnşaat Limited Şirketi

10 Emlak Organizasyon İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, 14 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Nigar Dursun ve Sıdıka Olcay Topçu ortaklığıyla kuruldu...

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent'te yüzde 10 indirim fırsatı!

Emlak Konut güvencesi ve Aydur İnşaat ayrıcalığıyla yükselen Nezihpark Bahçekent'te peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Nezihpark Bahçekent nerede? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde yeni imzalar: 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım sözleşmeleri tamam!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde adım adım ilerleniyor. Proje kapsamındaki 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka 2. etap satışta! Dev projede yüzde 10 peşinatla konut fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Majör Gölyaka projesinde 2. etap satışa çıktı. Teslimlerin 48 sonra yapılması planlanan projeden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

Emlak Konut GYO Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade!

Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Majör Gölyaka'da yüzde 10 peşinatla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Satışların devam ettiği proje İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa ediliyor.

Milli Emlak'tan 3 şehirde 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış fiyatları 10 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu KDV dahil bugünkü mevcut değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı.

Milli Emlak Şefliği o ilde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde 8 taksit ve yüzde 10 indirimle 2 arsa ve bir arazi satacak. İlgili taşınmazların fiyatları açıklandı.

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Özmiş Uluslararası Organizasyon İnşaat Emlak İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özmiş tarafından kuruldu.

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu 3 Mayıs'ta yapılmış ve teklifler alınmıştı. Söz konusu arsa için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

10 Emlak Organizasyon İnşaat Limited Şirketi Haberi

10 Emlak Organizasyon İnşaat Limited Şirketi

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak, Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Feneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi NO:10172 Ocak Apartmanı adresinde faaliyete geçirildi. 14 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Nigar Dursun ve Sıdıka Olcay Topçu ortaklığıyla...