03 / 05 / 2024

100 bin dolarlık yatak

100 bin dolarlık yatak

Tasarımcı Şafak Çak , turne kapsamında İstanbul'da üç konser veren Jennifer Lopez'e 100 bin dolarlık özel yatak tasarladı...

Bankalar güncel ihtiyaç kredilerini açıkladı! 100 bin TL'nin geri ödemesi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz artışında sonra bankalar da faizlerinde hızla güncelleme yaptı. Buna göre, hem mevduat faizleri hem de ihtiyaç kredisi faizlerinde artış yaşandı. 100 bin liralık ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar oldu? Güncel rakamlar ve detaylar.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: 100 bin kiralık konut yapılacak!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'da kentsel dönüşüm vaadiyle ilgili bilgiler veren Kurum, Türkiye'de ilk defa 100 bin kiralık konut yapacaklarını söyledi.

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Jeff Bezos'un ardından Mark Zuckerberg de 100 milyon dolarlık sığınak inşa ediyor!

Meta'nın kurucusu Mark Zuckerberg, Hawaii'de bir adada 100 milyon dolarlık sığınak yaptırıyor. Söz konusu bu sığınakta 30 yatak odası ve banyo bulunacağı bildirilirken, sığınağın 5 bin metrekare olacağı kaydedildi.

Deprem bölgesine 100 bin çelik köy evi için haftaya ihaleye çıkılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesinde inşa edilecek yaklaşık 100 bin çelik köy evi konusunda önümüzdeki haftadan itibaren ihaleye çıkılacağını ifade etti.

Zeytinyağı fiyatı durmuyor, 10 bin dolarlık tarihi zirve korkusu

Yaşanan kuraklık ve kötü hava koşulları nedeni ile fiyatı çok fazla yükselen zeytinyağı küresel bir sorun haline geliyor. Akdeniz zeytinyağının en büyük alıcısı olan Amerika'da metrik ton ücreti 9 bin doları geçti, fiyatlar seneye 10 bin dolarlık tarihi zirveyi de aşabilir.

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Türkiye'den 2023'ün ilk yarısında 5,4 milyar dolarlık binek otomobil ihracatı yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye, 2023'ün ilk yarısında 5 milyar 451 milyon 993 bin dolarlık binek otomobil ihraç etti.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Dünyayı kasıp kavuran OpenAI'a 100.000 dolarlık hibe

Ünlü ChatGPT yapay zeka sohbet robotunun arkasındaki güç olan OpenAI, Perşembe günü yaptığı açıklamada, yapay zeka yazılımının önyargı ve diğer etkenleri ele almak için nasıl yönetilmesi gerektiğini tespit etmek üzere 1 milyon dolarlık bir fondan 10 eşit hibe sağlanacağını söyledi.

Türkiye'den 10,1 milyon dolarlık hamsi ihraç edildi! Peki İstanbul Hali'nde hamsi ne kadar? 6 Aralık 2022 fiyat listesi

Türkiye'den 2022 yılının ocak-kasım döneminde 26 ülkeye 10 milyon 129 bin dolarlık hamsi satıldı. Peki İstanbul Balık Hali'nde hamsi fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 6 Aralık 2022 fiyat listesi...

İş arayan herkese duyurulur! İŞKUR’dan 100 bin iş ilanı! İşte detaylar!

İŞKUR, milyonlarca kişiye iş imkanı sağlıyor. İŞKUR’da halihazırda 100 bin açık iş bulunmaktadır. İşte detaylar!

Binek otomobilde toplam 6,5 milyar dolarlık ihracat

Ocak-eylül zaman diliminde 6 milyar 558 milyon 472 bin dolarlık binek otomobil ihraç edilen sektör temsilcileri, ihracatın 4'te 1'ini Fransa ve Birleşik Krallık ülkelerine gerçekleştirdi. İşte detaylar…

100 bin dolarlık yatak Haberi

100 bin dolarlık yatak
Daha önce Jay-z, Paris Hilton, Jessica Alba ve Paris Hilton gibi dünyaca ünlü isimlere yatak tasarlayan Şafak Çak, Jennifer Lopez için de yatak tasarladı. Lopez için özel tasarlanan yatak 100 bin dolara mal edildi. Yatağa hayran kaldığını belirten Lopez'in, bundan sonra gerçekleşecek diğer konserlerinde kullanmak için de özel bir tasarım sipariş ettiği...