18 / 05 / 2024

11. KOBİ ZİRVESİ

11. KOBİ ZİRVESİ

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen 11. KOBİ ZİRVESİ’ne katılan BURDOĞTAŞ Başkanı Nasuh Ekinci, ilimize Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (Merih OSB) kurulması hakkında TOKİ yöneticileriyle önemli görüşmeler yaptı.

Sarıyer’deki 11 mahallenin tapu sorunu çözülüyor! Son dakika! 

İBB Meclisi, 19 Şubat Pazartesi günü Sarıyer’de tapu sorunu yaşayan 11 mahallenin sorununun çözülmesi amacıyla toplanacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul Fikirtepe’de 11 bin bağımsız bölüm yükseliyor!

2010 yılında kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Fikirtepe’de çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında TOKİ'nin iştiraki Emlak Konut GYO tarafından 11 bin bağımsız bölüm  inşa edilecek.

BİM'de kız/erkek çocuk mont 299 TL'ye, kase 11 TL'ye, fanlı ısıtıcı 329 TL'ye düştü! BİM Cuma aktüel ürünler kataloğu

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda BİM kataloğunda kız/erkek çocuk mont 299 TL, kase 11 TL, fanlı ısıtıcı 329 TL fiyatıyla satışa çıktı.

İstanbul'da kiralar yüzde 701 arttı: Megakentten göç artıyor! İşte konut sorununun çözümü için 11 öneri...

İstanbul’daki kira ücretleri, tersine göçün en önemli sebepleri arasına yerleşti. Evden çıkmak zorunda bırakılan kiracılar yeni ev bulamadıkları için megakentten göç hızlandı. Peki barınma sorunu nasıl çözülür? İşte 11 öneri...

Çeyiz hazırlayanlara BİM'den müjde! Kahvaltı tabağı 29, Lav kase 11, kapaksız kızartma tenceresi 135 TL'ye satılacak!

BİM 13 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, BİM'de aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte BİM 13 Ekim 2023 aktüel ürünler kataloğu...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tam 11 ilde mülakatsız personel alacak! Kadrolar tek tek belli oldu!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, tam 202 sözleşmeli personel alımı yapacak. Söz konusu personel alımlarının 11 ilde yapılacağı açıklandı.

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Satıştan kalkan iPhone 11 mayıs ayına özel yeniden MediaMarkt'ta! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

MediaMarkt, son derece cazip fiyatlarla satışa sunulan iPhone 11 modellerine yer veriyor. Bu fırsatı kaçırmamak için hemen detaylara göz atın!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Nisan'a özel indirimle yeniden A101'de! Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi'nin favori cihazı Xiaomi Redmi Note 11 Pro Nisan'a özel indirimle yeniden A101'de satışa sunuldu. Bu fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!.. İşte fiyatlar...

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’una 11 yıl önce depreme dayanıksız raporu verilmiş!

İskenderun Devlet Hastanesi’nin A Blok’unda 80’den fazla kişi yaşamını yitirdi. Böylece 2012'de ‘depreme dayanıksız raporu’ verilen blok için aradan geçen 11 yılda hiçbir önlem alınmadığı da ortaya çıktı. 

Globaldeki Redmi Note 11 Pro+ modelleri için MIUI 14 müjdesi!

Xiaomi, geçtiğimiz ay tanıttığı küresel Redmi Note 14 Pro+ modelleri için MIUI 11 arayüzünü kullanıma sundu.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Dolar 11 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer bombayı patlattı! Ayağınız yerden kesilecek

Dolar yorumları ile bilinen ekonomist Selçuk Geçer, doların 11 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Dolar 11 gün sonra işte tam bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer bombayı patlattı! Ayağınız yerden kesilecek...

11. KOBİ ZİRVESİ Haberi

11. KOBİ ZİRVESİ

Burdur’da son yılların hızla gelişen sektörlerinden, istihdam ve ihracat katkısıyla öne çıkan doğaltaş ve mermercilik sektöründe ‘kümeleşme’ başarısını sağlamak amacıyla, BURDOĞTAŞ’ın geliştirdiği Burdur Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (Merih Osb) projesi hayata geçme yolunda emin adımlarla ilerliyor.


Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da gerçekleşen 11. KOBİ ZİRVESİ’ne katılan BURDOĞTAŞ Başkanı Nasuh Ekinci, ilimize Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (Merih OSB) kurulması hakkında TOKİ yöneticileriyle önemli görüşmeler yaptı.


Bilindiği gibi; Merih OSB projesinin farklı yönlerinden biri, TOKİ’nin konut ürettiği gibi Fabrikalar yapması, işadamlarına, girişimcilere bu imkanı sunması üzerine kurulu. Bu önerisini TOKİ’nin üst düzey yöneticileriyle paylaşan Ekinci, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, hemşehrimiz Burdur’un yetiştirdiği değerli bürokratlardan biri olan TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik ile TOKİ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Ömer Arısoy’a Merih OSB’yi anlattı.


Merih...