02 / 05 / 2024

11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı

11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı

11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı Ankara'da kapılarını açtı. Sektör temsilcileri, son teknoloji ürünlerini görücüye çıkardı.

Altında son dakika: 11 haftanın en yüksek seviyesi görüldü!

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altın fiyatları, Orta Doğu'daki krizin artabileceğine yönelik gelen sinyallerle 11 haftanın en yüksek seviyesini test etti. 19 Ekim 2023 Perşembe son dakika altın fiyatları...

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Altıntaş tarafından kuruldu.

25 TL'ye fırlayan dolar 11 gün sonra bu kadar olacak! İddiaları duyanın aklı başından uçtu!

Dolar, seçimlerin ardından hızla yükselmeye devam ediyor. Uzmanlardan Selçuk Geçer'in tahminine göre, önümüzdeki 11 gün içinde doların yükselişi daha da hızlanacak. İşte ayrıntılar...

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ötaş Yapı Uluslararası İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Dolar 11 gün sonra tam anlamıyla bu kadar olacak! Son nokta! Bu rakamı gören dövizciye koşacak!

Dolar yükselecek mi? Dolar ne olur? soruları yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, herkesin merak ettiği doların 11 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Son nokta! Bu rakamı gören dövizciye koşacak!

Altını olan 11 gün sonra bayram edecek! Altın uzmanı o tarihi duyurdu!

Gram altını olanlar 11 gün sonrasına dikkat etsin. Ünlü altın uzmanı o tarihi vererek, açıklama yaptı. İşte detaylar!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Uluslararası İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Birol Şengül tarafından kuruldu.

Dolar 11 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! 1 doları bile olanlar hemen baksın

Dün 20,380 TL'den kapanış yapan dolar kuru bayramın birinci gününe yükselişle başladı. Dolar kurunun ne kadar olacağı yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dolar 11 gün sonra böyle olacak! Amerika Merkez Bankası resmen açıkladı! 1 doları bile olanlar hemen baksın!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

1 dolar 11 gün sonra tam tamına bu kadar olacak! Tek tek açıklanan bu rakamı duyanın resmen nefesi kesildi! Hemen bakın!

1 dolar 11 gün sonra tam tamına bu kadar olacak... Tek tek açıklanan bu rakamı duyanın resmen nefesi kesildi... Hemen bakın...

Euro'nun 11 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı, elinde Euro olanların resmen feleği şaştı! Hemen bakın!

Euro'nun 11 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı, elinde Euro olanların resmen feleği şaştı... Hemen bakın...

Satıştan kaldırılan iPhone 11 sınırlı stokla A101'de! 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

Ülkemizde en çok tercih edilen market zincirlerinden biri olarak bilinen A101'den güzel haber. Satıştan kaldırılan iPhone 11 sınırlı stokla A101'de satışa sunuldu. İşte 26 Şubat 2023 fiyat listesi...

11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı Haberi

11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Fuarı

11. Uluslararası İnşaat Malzemeleri Yapı Yenileme Fuarı sektör temsilcilerini Ankara'da buluşturdu. Fuarda son teknoloji ürünler görücüye çıktı. 4 gün süren fuarda kaba ve ince yapı malzemeleri, ev dekorasyonu ürünleri yer aldı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen 87 firmanın katıldığı fuara, sektör temsilcileri ve Başkentlilerin ilgisi yoğun oldu. 


"ANKARA SEKTÖRDE BÜYÜK GELİŞME GÖSTERDİ" 

CYF Fuarcılık Satış Müdürü Mustafa Gültekin fuarın amacının firmaların ürünlerini veya gelişmeleri müşterilerine duyurabilmek olduğunu belirterek, "Fuarda yapıya dair A'dan Z'ye her şey bulunuyor. Kaba ve ince yapı malzemeleri, ev dekorasyonu ürünleri dahil, yapı kalemi denildiğinde akla gelebilecek her türlü ürün ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Normal duvar kağıtlarından farkı taş şeklinde bir görüntü oluşturan beton esaslı duvar kağıtları, prefabrik evler, zemin kaplama malzemeleri, bina otomasyon sistemleriyle ilgili teknolojik ürünler de...