02 / 05 / 2024

13üncü Konya inşaat Fuarı

13üncü Konya inşaat Fuarı

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya İnşaat Fuarı'nın marka fuar haline getirmek için sektör temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. İstanbul ve Ankara'da işadamı dernekleriyle düzenlenen toplantıların ardından üçüncüsü Konya'da gerçekleşti.

13. Konya İnşaat Fuarı İstanbul'da gerçekleşti!

Tesisat inşaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik önderliğinde düzenlenen 13. Konya inşaat Fuarı hazırlık ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıncı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nursay Karkın tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük zam geldi! İnşaat sektöründe gerilim arttı! 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün büyük bir zam geldi. Son günlerde peş peşe gelen zamlar inşaat sektöründe gerilimi artırdı. Demir fiyatları resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Öncü 34 İnşaat Nakliye Metal Kauçuk Ve Elektrik Limited Şirketi Esenyurt'ta Yüksel Yamaner tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına 300 lira indirim geldi! İnşaat sektörü hafifledi! İşte 13 Nisan 2022 inşaat demiri fiyat listesi...

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar sektörü yerle bir etti. Zamların ardı arkası kesilmezken edinilen son dakika bilgisine göre demir fiyatlarına 300 lira indirim geldi ve inşaat sektörü hafifledi. Peki 1 ton demir kaç lira oldu? 13 Nisan 2022 inşaat demiri fiyatları...

Konya Çumra Belediyesi 20.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Konya İli Çumra Belediye Başkanlığı, Konya Çumra Çaybaşu ve Meydan mahallelerinde kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göncü Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'da Onur Göncü tarafından kuruldu.

Konya'da 198.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi halesi!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da 198.1 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Adesa Gayrimenkul Konya'da 17 ticari bölümün inşaatı için ruhsat aldı!

Adese Gayrimenkul ile Aydın Yatırım Grup arasında, mülkiyeti Şirketimize ait olan Konya Karatay'da Hacıyusufmescit Mahallesi, 24026 ada 65 parseldeki 22 bin 191 metrekarelik arsada 17 adet Ticari/Sınai vasfılı bölümün yapımı için inşaat yapım ruhsatı alındı. 

Konya Millet Bahçesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen millet bahçesi inşaatında son aşamaya gelindi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, millet bahçesinin Konya halkı için büyük önem taşıdığını dile getirdi. 

Konya'da 207.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da 207 milyon 231 bin 379 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

İnşaat sektörünün üçüncü çeyrek karnesi!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 2021 yılının üçüncü çeyreğini değerlendirdiği rapor yayınlandı. Peki raporda hangi verilere yer verildi? İşte inşaat sektörünün üçüncü çeyrek karnesi...

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

13üncü Konya inşaat Fuarı Haberi

13üncü Konya inşaat Fuarı

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya İnşaat Fuarı'nın marka fuar haline getirmek için sektör temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. İstanbul ve Ankara'da işadamı dernekleriyle düzenlenen toplantıların ardından üçüncüsü Konya'da gerçekleştirilen toplantıda Üniversiteler, STK'lar ve Meslek Örgütleri ile inşaat fuarında işbirliği konuşuldu. 


Konya Ticaret Odası, KONTİMDER ve TÜYAP Konya Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen "Konya Fuarlarının Potansiyelinin Artırılması İstişare Toplantısı" KTO Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü'nün konuşmacı olarak katıldığı toplantıda KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı İbrahim Hakkı Erkan, KONTİMDER Başkanı Osman Başaran ile üniversitelerden temsilciler ve sektör temsilcileri ile 26-29 Mayıs tarihleri arasında Konya'da...