02 / 05 / 2024

15. Perakende Günlerine katılan firmalar

15. Perakende Günlerine katılan firmalar

İş GYO İzmir’de hayata geçirmekte olduğu Ege Perla ve İstanbul Finans Merkezi projeleri ile 15. Perakende Günleri’nde yerini aldı. Perakende Günleri, dünyaca ünlü konuşmacıları ve markaları ağırlıyor.

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı yüzde 15 azaldı!

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı yüzde 15 azaldı. Göç Başkanlığı'nın verilerine göre, ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı 1 milyon 127 bin 38 oldu.

Yeni iş ilanlarında geçen yıla göre yüzde 15 artış var!

Kariyer.net’in istihdam endeksi verilerine göre yeni iş ilanı sayısı 2023’ün üçüncü çeyreğinde geçen yıla oranla yüzde 15 artış gösterdi. Bu yılın üçüncü çeyreğinde en fazla yeni iş ilanı yayınlayan sektörler sırasıyla; üretim, yapı ve sağlık oldu.

Beklenen oldu! iPhone 15 Plus görücüye çıktı: İşte özellikleri ve açıklanan fiyatı

Apple, uzun bir bekleyişin ardından Wonderlust etkinliğinde yeni iPhone 15 serisini tanıttı. Serinin ortanca modeli olarak öne çıkan iPhone 15 Plus, bir dizi yenilik ve geliştirme ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Perakende Güven Endeksi temmuz ayında düşüşe geçti!

TEPAV Perakende Güven Endeksi verilerini yayımlandı. Bu kapsamda, Temmuz ayında aylık 7,0 puanlık azalışla -16,4 puan değerini aldı. İşte detaylar...

Vergi artışı sonrası market fiyatlarına peş peşe zam gelecek!

İşlenmemiş gıdadaki KDV'nin yüzde 1'de sabit bırakılmasına rağmen diğer bütün ürünlerdeki vergi oranlarının artırılmasının, perakende gıda fiyatlarında en az yüzde 15 seviyesinde zamma neden olduğu ifade edildi. Peki, vergi artışının ardından market ve pazar fiyatları ne olacak? İşte detaylar...

Perakende de güven endeksi yıllık bazda artarken aylık bazda gerildi!

Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) aylık olarak düzenlediği, Perakende Güven Endeksi'nin (TEPE) 161'inci sayısını yayımladı.

Tüp fiyatları cep yakmaya devam ediyor! İşte 15 Mart güncel tüp fiyatları

Tüp fiyatlarının artış göstermesi, özellikle ekonomik olarak zor zamanlarda vatandaşların bütçelerini olumsuz etkileyebiliyor. Bu nedenle, tüketiciler için tüp fiyatlarının düzenli olarak takip ediyor.

Dolar 12 lirayı, 15 lirayı görebilir diyen banka açıkladı! Doları olanların etekleri tutuştu

Dolar 12 lirayı, 15 lirayı görebilir diyen banka açıkladı! Doları olanların etekleri tutuştu. Acil bakın...

Benzin ve motorine zam geldi! İşte 15 Şubat akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorine zam geldi. 15 Şubat güncel akaryakıt fiyatları. O şirket ekstra indirime gitti

Her dediği tutan İslam Memiş'ten 15 Şubat tahmini! Altınların yarısını oraya kaydırın

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüşle ilgili yeni tahminler yaptı. İslam Memiş, özellikle altın fiyatları için 15 Şubat gününü işaret ederek 'Dikkat edelim!' ifadelerini kullandı.

İslam Memiş'ten 15 Şubat için gram altın uyarısı!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüşle ilgili yeni tahminlerde bulundu. İslam Memiş, özellikle altın fiyatları için 15 Şubat gününü işaret ederek 'Dikkat edelim!' dedi.

Gram ve çeyrek altın da yeni rekor kırıldı! Saat 12.15 itibarıyla gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Gram ve çeyrek altında haftanın ilk günü yeni bir rekor daha kırıldı. Piyasaların açılmasıyla fiyatı yukarı giden gram ve çeyrek altın, saatler 12.15’i gösterdiğinde yeni bir rekor daha kırdı. ve bakın hem gram hem de çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu…

TMO perakende ürünlerine yaptığı şok zamları resmen açıkladı! İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2 Kasım 2022 perakende ürünlerinin fiyat listesini açıkladı. Paylaşılan güncel listede yapılan zamlar dikkatlerden kaçmadı. Peki TMO'da hangi ürünlere zam geldi, fiyatları ne kadar oldu? İşte TMO güncel 2 Kasın 2022 fiyat listesi...

15. Perakende Günlerine katılan firmalar Haberi

15. Perakende Günlerine katılan firmalar

 25-26 Kasım tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda bu yıl 15. kez düzenlenen Perakende Günleri'ne katılan İş GYO, burada İzmir Ege Perla ve İFM projelerini sergiledi.

Büyük bir gelişim potansiyeline sahip, kentsel dönüşüm kapsamında pek çok yatırımla yepyeni bir dönemin başladığı İzmir’de, İş GYO’nun 180 milyon dolar yatırım değeri olan Ege PERLA projesinin bugün itibariyle yüzde 70’lik bölümü satıldı. Kaba inşaatı %90 oranında tamamlanmış olan Ege Perla projesinde m2 fiyatları konutlarda yaklaşık olarak 3.159$, ofislerde ise 3.740$ şeklinde.

İş GYO’nun Perakende Günleri’nde sergilediği bir diğer projesi ise İstanbul’un Ümraniye ilçesinde satın aldığı yaklaşık 5 bin metrekare arsa üzerinde geliştireceği 18 katlı, ofis ile ticari alanlardan oluşan İstanbul Finans Merkezi projesi.

2007-2013 yıllarını kapsayan Dokuzuncu Kalkınma Planında yer alan Finans Merkezi...