07 / 07 / 2024

2 gayrimenkul taşınmaz

2 gayrimenkul taşınmaz

İstanbul İli Bakırköy İlçesinde bulunan 2 adet daire Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından 5 Ocak 2015 günü saat 16:00 ile 16:10 saatleri arasında ihaleye sunuluyor.

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik değişikliğine tepki: Bunun adı düzenleme değil! Düzeni bozma!

Ticaret Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik bir kere daha değiştirildi. Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan bu değişliğe 'Bunun adı düzenleme değil! Düzeni bozma!' diyerek tepki gösterdi. 

Yabancının taşınmaz ediniminde yeni dönem! Başvurular Web Tapu’dan yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün 2024/2 sayılı genelgesi kapsamında yabancıların taşınmaz edinimlerinde kullanılacak değerleme raporlarına ilişkin usul ve esaslarda değişikliğe gidildi.

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartal Taşınmaz Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Abidin Balaban tarafından kuruldu.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Hisseli tapu taşınmaz nasıl satılır?

Hisseli tapusu olan taşınmazın satışı, gayrimenkul sahibi olan kişiler tarafından merak edilen bir konudur. Hisseli taşınmaz, müstakil taşınmaz tapusu kadar kolay şekilde satılamıyor. Peki hisseli taşınmaz nasıl satılır ve hisseli tapuya kredi çıkar mı? İşte hisseli satış ile ilgili bazı bilgiler...

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 18 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün, Ayşe Servinaz Sezen ve Sezen Gıda ve Kimya Sanayi ortaklığında kuruldu.

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Mrs Taşınmaz Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket Esenyurt'ta 1 milyon 409 bin 760 TL sermaye bedeli ile Güler Bahadır tarafından kuruldu.

Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da 54 adet gayrimenkul satacak! 8 adet taşınmaz kiralayacak!

Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Ankara ili, Kalecik, Altındağ ve Elmadağ'da yer alan 54 adet gayrimenkul satılacak ve 8 adet taşınmaz da kiraya verilecek. İşte o ilan...

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

İhale ile alınan taşınmazın tescili!

İhale ile bir gayrimenkul satın alan kimseler tapu dairesinde tescil işlemlerinin nasıl yapılacağını araştırıyor. İşte ihale ile alınan taşınmazın tescili işlemleri...

Adese Gayrimenkul'ün vefa kredisine konu gayrimenkullerinin devri yapılıyor!

Adese Gayrimenkul'ün vefa hakkı kredi borçlarının tamamını kapatması sonrasında Konya' nın Seydişehir ilçesinde bulunan 2 adet taşınmazın bulunduğu arsanın ve 7 Renk Projesine ait arsanın tapuların devirleri tamamlandı. 

2 gayrimenkul taşınmaz Haberi

2 gayrimenkul taşınmaz

İstanbul İli Bakırköy İlçesinde bulunan 2 adet daire Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından 4 milyon 700 bin TL ile satışa çıkarılıyor.


Bahse konu olan taşınmazın 2 adet  gayrimenkul KDV oranları yüzde 18'dir. Yüzölçümleri; 1.000,00 metrekare ile 1.455,00 metrekare arasında değişiklik göstermektedir. 


Satışa konu olan taşınmazın 'çatı arası mesken piyesli mesken' olarak nitelendirilen 2 adet gayrimenkulu Bakırköy Adalet Sarayı Satış Mezat Salonu' nda satışa sunulacaktır. Taşınmazın ihalesi açık arttırma usulüyle yapılacaktır.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN Özellikleri; İstanbul İlinin Bakırköy İlçesi Şenlik Mahallesi 727 ada, 45 parsel 1.000,00 metrekare yüzölçümlü 150/1000 Arsa paylı 1. Kat, 7 Nolu bağımsız bölüm, Çatı arası piyesli mesken nitelikli taşınmazın tamamı satışa konudur.



Kıymeti: 4.700.000,00

1. Satış Günü: 05/01/2015 günü 16:00 ile 16:10 arası

2. Satış Günü: 04/02/2015 günü 16:00 ile 16:10 arası



Satış şartları 

1-...