09 / 05 / 2024

2014 tapu satışları

2014 tapu satışları

Nisan 2013 tarihinden bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren dünyanın ilk ve en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, Türkiye'deki faaliyetleri ve önümüzdeki dönem hedeflerini düzenlediği toplantıda açıkladı.

2023'ün tapu satış karnesi ortaya çıktı! Konut dışı satışlar rekor kırdı!

2023'te tapuda toplam 2 milyon 949 bin 437 adet satış işlemi yapıldı. Bu satışların 1 milyon 225 bin 926'sı konut satışı olurken, konut dışı satış 1 milyon 723 bin 511 ile fark attı. Ayrıca toplam satışın yüzde 41,56'sı konut, yüzde 58,44'ü konut dışı satış olarak gerçekleşti ve bu rakam rekor olara

Mirastan mal kaçırmak için yapılan tapu satışı iptal edilir mi?

Mirastan mal kaçırmak gündemde sık sık karşılaşılan sorunlar arasında bulunuyor. Buna göre mirastan mal kaçırmak için yapılan tapu satışı için ne yapılabilir? İşte ayrıntılar...

Tapu sahipleri acilen baksın! Hisseli tapu satışlarında bunlara çok dikkat edin!

Milyonlarca tapu sahibinin önemsediği konular belirlendi ve hisseli tapu satışında dikkat edilmesi gereken noktalar ortaya çıktı. İşte bütün ayrıntılar...

Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi? Hisseli tapu satışı nasıl iptal edilir?

Hisseli tapu, mülkiyeti birden fazla kişiye ait olan bir gayrimenkulün belgesidir. Peki, hisseli tapuda habersiz satış yapılır mı? Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi? Hisseli tapu satışı nasıl iptal edilir?  İşte ayrıntılar...

Hisseli tapuda habersiz satış iptal edilir mi? Hisseli tapu satışı nasıl engellenir?

Hisseli tapuya sahip olan vatandaşlar eğer kendilerinden habersiz tapu satışının olup olmayacağını bununla birlikte yapılırsa, neler olacağını araştırıyor. İşte merak edilenler!

Hisseli tapu satışı için ne gerekiyor?

Hisseli tapu; taşınmaz bir mülk üzerinde hak sahibi olan kişilerin isimlerin ve sayılarının bulunduğu tapu türüne denilmektedir. Peki “Hisseli tapu satışı için ne gerekir, Hisseli tapu satışı için ne gerekiyor?” sorularının yanıtları!

Tapu satışı nasıl iptal edilir?

Tapu satışları, tapu müdürlüklerinde kolaylıkla yapılabilir. Satışı yapılan ev ya da arsanın iptali söz konusu olur mu? Peki Tapu satışı nasıl iptal edilir? İşte bu ve bu konuya dair detaylar!

Tapu satış başvurusu nasıl yapılır? Tapu başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde alıcı ve satıcılar genellikle en büyük problemi satış aşamasında yaşıyorlar. Peki, Tapu satış başvurusu nasıl yapılır? Tapu başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? Tapuda süreç nasıl işler? İşte tüm detaylar...

Tapu satış bedelinin düşük göstermenin cezası nedir?

Gayrimenkul alım satım işlemleri yapılırken tapuda devir işlemi yapabilmek için belirlenen miktarda harç ödenmesi gerekiyor. Tapu harçları gayrimenkulü satan ve alan kişiler tarafından ayrı ayrı tahsil ediliyor. Tapu harçları ödenmezse gayrimenkulün devir işlemi yapılmıyor.

Web Tapu'dan yapılan satışlar koronavirüs salgını döneminde 4 kattan fazla arttı!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı yaptığı açıklamada, koraonavirüs salgını döneminde Web Tapu üzerinden yapılan satışların 4 kattan fazla artarak 1 milyon 350 bine ulaştığını söyledi.

Sultanbeyli'de yapılan tapu satışları meclis gündeminde!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yapılan tapu satışları meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tapu harçlarında indirim yapılmalı!

Tapu harçlarının inşaat sektörünün önündeki en büyük engel olduğunu söyleyen Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, konut satışlarındaki tapu harcının indirime gidilmesi yönünde çağrıda bulundu.

2019’da konut satışları düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) tapu kayıtlarına dayanan verilerine göre, 2019’da konut satışları yüzde 1,9 oranla düştü.

2014 tapu satışları Haberi

2014 tapu satışları

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş, Türkiye'deki 2 yıllık çalışmalarını değerlendirdi. "Ofis sayımızda yüzde 350, danışman sayımızda yüzde 1000 büyüme yakaladık" dedi.


Nisan 2013 tarihinden bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren dünyanın ilk ve en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Coldwell Banker, Türkiye'deki faaliyetleri ve önümüzdeki dönem hedeflerini düzenlediği toplantıda açıkladı.


Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Dr. Gökhan Taş ve Coldwell Banker Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer'ın katılımıyla düzenlenen toplantıda, şirketin çalışmalarının yanısıra gayrimenkul sektörünün Türkiye'deki ve dünyadaki durumu hakkında da bilgi verildi.



Coldwell Banker Global Başkan Yardımcısı Michael Fischer; "İlklerin markasıyız"


Coldwell Banker'ın 6 kıtada, 43 ülkede, 3000 ofisi ve 86 bin danışmanı ile hizmet veren dünyanın en köklü ve bir numaralı gayrimenkul danışmanlık markası olduğunu belirten Michael Fischer, 2014 yılında 705.322...