17 / 05 / 2024

2015 kasım bankaların konut kredisi faizleri

2015 kasım bankaların konut kredisi faizleri

Bugün yapılan güncellemeyle Abank'ın 60 aya kadar yüzde 1,24 olan faiz oranı yüzde 1,23'e inerken, 120 aya kadar yüzde 1,31 olan faiz oranı yüzde 1,34'e yükseldi.

Altın almak isteyenler aman dikkat! Fiyatlar fırladı! 1 gram altın bugün ne kadar? 24 Kasım altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselmeye devam etti. Güne yükselişle başlayan altının ons fiyatı bugün 1993 dolardan işlem görüyor. 1 gam altın ne kadar? 24 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

DASK fonlarında mevduat düzenlemesi! Tüm bankaların hesaplarında değerlendirilebilecek!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) fonlarının tüm bankaların vadeli ya da vadesiz mevduat ve katılma hesaplarında değerlendirilmesine karar verildi. Söz konusu düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı.

Renault ve Dacia dev Kasım kampanyalarını duyurdu! Clio, Megane, Koleos, Duster 140 bin TL'ye varan indirimlerle satışta

Renault ve Dacia, Kasım ayına özel kampanyalarını açıkladı. Takas desteğinden, uygun faizli kredi imkanına kadar birçok seçenek sunuluyor. İşte ayrıntılar...

İstanbulkart kullananlara müjde: Kasım indirimlerine İBB de katıldı!

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirimler peş peşe geldi. Efsane kasım indirimlerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de katıldı. İşte kampanyanın detayları...

Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak? 

Kasım ayının gelmesiyle birlikte indirim kampanyaları peş peşe açıklandı. Peki, Trendyol Kasım indirimi hangi gün, ne zaman? 11.11 Süper Alışveriş Günleri ne zaman başlayacak?

Kia Picanto’nun kasım ayı fiyat listesi belli oldu! Picanto’ya son 3 ayda zam gelmedi!

Eylül ve ekim aylarında olduğu gibi kasım ayının da ilk günlerinde fiyat listelerini bir bir güncellemeye başlayan Kia, ilk olarak Picanto’nun fiyat listesini paylaştı. Sevilen modeli Picanto’nun güncel fiyatını resmi internet sitesinde paylaşan Kia, bu modele bu ay zam yapmadı.

AnadoluJet kasım ayına bomba kampanyayla başladı! Yüzde 30 indirimle uçma fırsatı!

Ucuz fiyata uçmak isteyenlere AnadoluJet'ten sevindirici haber geldi. AnadoluJet Kasım ayının belli günlerinde yüzde 30 indirim kampanyası başlattı. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

BMW, kasım ayının ilk fiyatlarını açıkladı! 1 Serisi’nin fiyatı ne kadar oldu?

BMW, kasım ayına girer girmez tüm modellerinin fiyat listelerini güncelleyerek paylaşmaya başladı. Bu kapsamda, 1 Serisi’nin de güncel fiyat listesini yayımlayan BMW, bu seriye zam yapmadığını açıkladı.

Kasım ayı kira artış oranı ne zaman açıklanacak? Kasım 2024 kira zammı ne kadar olacak?

Ev sahibi ve kiracıları ilgilendiren kira zam oranları Kasım ayının gelmesiyle gündemde yerini aldı. Peki, Kasım ayı kira artış oranı ne zaman açıklanacak? Kasım 2024 kira zammı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Sıcak gelişme… İşte tüm bankaların yeni kredi faiz oranları

Bankalardan iddialı bir faiz hamlesi geldi. Şubat ayında gelen bu flaş hamle; taşıt, ev ve ihtiyaç kredilerinde görüldü. Bankaların faiz oranları şöyle…

SON DAKİKA… İstanbul’da Kasım ayının zam şampiyonu belli oldu!

İTO İstanbul için ekonomiye dair verileri açıkladı. Buna göre kasım ayında fiyatı daha önceki aya göre en fazla artan ve en çok azalan harcama kalemlerini tek tek duyurdu.

Altın bugün ne kadar? 30 Kasım 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.048,89 liradan satılıyor. 30 Kasım 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın üçüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 30 Kasım altın fiyatları!

2015 kasım bankaların konut kredisi faizleri Haberi

2015 kasım bankaların konut kredisi faizleri


Bugün yapılan güncellemeyle Abank'ın 60 aya kadar yüzde 1,24 olan faiz oranı yüzde 1,23'e inerken, 120 aya kadar yüzde 1,31 olan faiz oranı yüzde 1,34'e yükseldi. En düşük faizli konut kredisi 120 aya kadar yüzde 1,14 faizle DenizBank tarafından veriliyor.


Halkbank, TEB, Fibabanka ve ING Bank, 120 aya kadar yüzde 1,29 faiz oranıyla, HSBC, İş Bankası, Yapı Kredi ve Vakıfbank ise, 120 aya kadar yüzde 1,25 faiz oranıyla konut kredisi veriyor.


Tekstilbank, Türkiye Finans ve Şekerbank 120 aya kadar yüzde 1,35 faiz oranı uyguluyor. Garanti ve Ziraat Bankası 120 aylık kredide yüzde 1,24 faiz oranı belirledi.



*Rakamsal veriler kredipazari'ndan alınmıştır.



Gülcihan...