09 / 05 / 2024

2015 seçimleri konut satışları

2015 seçimleri konut satışları

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, konutta hareketliliğin Haziran’daki genel seçimler sonrası yaşanacağı belirtiliyor. Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da konut sektörünün büyüyeceğini ve yılın ikinci yarısında canlanacağını söyledi.

31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "31 Mart 2024 seçimleri konut ve emlak piyasasına nasıl yansıyacak?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik o analizi...

Konut fırsatçıları yerel seçimleri bekliyor!

Konutta hem alıcılar hem de satıcılar kendine milat olarak merakla beklenen yerel seçimleri belirledi. Yerel seçimler sonrasında fiyatların ne kadar olacağını öngöremeyen alıcılar harekete geçerken, satıcılar da ilanlarını dondurma ve yerel seçimler sonrası zam yapmanın peşine düştü.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası piyasalarda neler olacak? İşte uzmanların seçim sonrası senaryoları…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine üç gün kala piyasaların ana gündem maddesi, seçim sonrası senaryoları. Uzmanlar, seçimleri kimin kazanacağına bağlı olarak piyasalardaki tepkinin de farklı olacağına işaret ediyor.

Al Jazeera, Türkiye’deki konut krizini yazdı: Konut almak artık bir hayal!

Dünya basını Türkiye’deki seçimleri yakından takip ederken bir taraftan da giderek ağırlaşan ekonomik kriz ile ilgili haberler yayınlıyor. Katar merkezli Al Jazeera televizyonu, Türkiye’de milyonlarca kişiyi etkileyen konut krizini yazdı, işte detaylar...

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

TMMOB İçmimarlar Odası 26. Olağan Genel Seçimleri gerçekleşti!

İçmimarlar Odası 26. Olağan Genel Kurul seçimleri gerçekleştirildi. Söz konusu seçimlerde 26. Olağan Yönetim, Onur, Denetleme Üyeleri ile TMMOB Yönetim Kurulu, Yüksek Onur Kurulu ve Yüksek Denetleme Kurulu üyeleri belli oldu.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de renk seçimleri tamamlandı! 

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler projesinde imalat çalışmaları devam ediyor. Projede dairelerin renk seçimleri tamamlandı. 

Kanada'da konut krizi büyüyor!

Kanada'da yabancılara konut satışı iki yıl süreyle yasaklandı. Ülke genelindeki konut fiyatlarındaki yükseliş de seçimleri etkiledi. 

Bir partinin başkanlık seçimleri için kamu binasının tahsis edildiği iddiası TBMM'de!

Bir partinin ilçe kadın kolları başkanlık seçimi için bir kamu binasının tahsis edildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Seçimi kaybeden Trump evsiz kaldı!

ABD'de seçimleri kaybetmesine rağmen itirazlarına devam eden Donald Trump, çok büyük bir sorunla daha karşı karşıya. Seçimlerde kritik öneme sahip olan Florida'daki Mar-a-Lago'ya taşınan Trump'ın yaptığı anlaşma kapsamında sadece 21 gün kalabileceği belirlendi.

100 bin TL'lik konut kredisinin geri ödemesi ne kadar?

Konut kredisiyle ev sahibi olmak isteyen vatandaşların en çok araştırdığı konulardan biri geri ödeme koşulları oluyor. Özel ve kamu birçok banka vatandaşlara uygun geri ödeme seçenekleriyle konut kredisi seçenekleri sunuyor. 

Koronavirüs ile emlak seçimleri de değişti!

Emlakjet, kendi işlem hacmi ve veri tabanına dayandırdığı verilerle sektörün nabzını tutuyor. Emlakjet’in ağustos ayı verileri, koronavirüsten önce alışkanlıklarımızın ve gayrimenkul seçimlerinin nasıl değiştiğini göz önünde yer alıyor.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

2015 seçimleri konut satışları Haberi

2015 seçimleri konut satışları

Konutta hareketliliğin Haziran’daki genel seçimler sonrası yaşanacağı belirtiliyor. Son yıllarda olduğu gibi bu yıl da konut sektörünün büyüyeceğini ve yılın ikinci yarısında canlanacağını öngören Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, sektörde bu yıl yüzde 4,5’in üzerinde bir büyüme beklentisi olduğunu kaydetti.

Konut sektöründe alıcı Haziran ayındaki genel seçimler sonrasını bekliyor. Sektörün önde gelen firmalarından Keten İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Keten, bu yıl konut sektöründeki hareketliliğin Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler sonrasında yaşanacağının altını çizerek, “Sektörde seçime kadar bekle gör politikası uygulanacaktır” dedi. 

Bu yıl ekonomide yüzde 3,5 civarında bir büyüme öngörüldüğünü inşaat sektöründe ise yüzde 4,5 üzerinde bir büyüme beklentisi olduğunu dile getiren Selahattin Keten, inşaatın Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu vurguladı.  İnşaat...