07 / 05 / 2024

2015Yunusemre Belediyesi TOKİ

2015Yunusemre Belediyesi TOKİ

Daire tiplerine bağlı olarak başvuru bedeli alınan Yunusemre Belediyesi TOKİ Evleri'nde 2+1 ve 3+1 daire seçeneği bulunuyor. Yunusemre Belediyesi TOKİ başvuruları bugün son kez kabul edilecek.

İstanbullulara müjde! TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 ev satışa çıkıyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ Vadi Evleri 6. Kısım'daki 14 adet 3+1 evi satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan evlerin fiyatları ne kadar? 

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi, TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım projesinde yer alan 40 adet 3+1 konutu satıyor. Peki Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı'nda yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Nevşehir Karasoku'da kentsel dönüşüm tam gaz!

Nevşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Merkez (Karasoku) Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulundu.

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Ordu Büyükşehir Belediyesi 52 daireyi satışa çıkarıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ iş birliği ile Altınordu ilçesi eski kamyon garajında inşa ettiği  311 konutluk projeden faydalanmak  isteyen vatandaşlar için son bir fırsat daha sunuyor. 

Ordu TOKİ projesindeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliği ile Altınordu ilçesi Şirinevler Mahallesi’nde inşa edilen projedeki 13 dairenin daha satışı gerçekleşti.

TOKİ'nin satışa çıkardığı arsayı Karşıyaka Belediyesi aldı!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Hazine’ye ait olan ve senelerdir belediye hizmet alanı olarak kullanılan arsa TOKİ tarafından açık artırmayla satışa çıkarıldı. 8,5 dönümlük arsayı 21 milyon 400 bin lira bedelle Karşıyaka Belediyesi aldı.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

Adana Göl Mahallesi'nde 34 hak sahibi yeni evlerine kavuştu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde Göl Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 34 hak sahibi kura çekimi ile yeni evlerine kavuştu. 

Çamlıca'daki dönüşümde dümene Bakanlık geçti!

Üsküdar Belediyesi, TOKİ ile başladığı Çamlıca'daki kentsel dönüşümde yoluna Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile devam edecek. Projede 1500 birim yerine 2 bin 200 birim yapılacak. 

Mamak Belediyesi kentsel dönüşüm kura çekilişi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve Mamak Belediyesi ortaklığında hayata geçirilen Mamak kentsel dönüşüm kura çekilişi yapıldı.

2015Yunusemre Belediyesi TOKİ Haberi

2015Yunusemre Belediyesi TOKİ

Manisa Yunusemre Toplu Konut Projesi,  TOKİ  ile Manisa-Yunusemre Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle geliştirildi.  


Manisa Yunusemre Toplu Konut Projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon gibi daire seçeneklerinden meydana geliyor. 


Başvuru Bedeli

TOKİ Manisa Belediyesi Yunusemre Konutları 'nda daire tiplerine göre başvuru bedeli ödeniyor.2 oda 1 salon daireler için 1.000 TL başvuru bedeli alınırken, 3 oda 1 salon daireler için ise 2 bin TL başvuru bedeli alınıyor.  


TOKİ Manisa Yunusemre Konutları'ndaki başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Manisa ili Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerindeki tüm şubeleri tarafından kabul ediliyor. 


Yunusemre Belediyesi TOKİ başvuruları bugün son kez kabul...