15 / 05 / 2024

2017 ingiltere konut fiyatları

2017 ingiltere konut fiyatları

İngiltere’de konut fiyatlarının artış hızı bu yılın ocak ayında son 14 ayın en düşük seviyesine geriledi.2015 yılının kasım ayından bu yana en düşük seviyeye gerileyen fiyat artış hızı, geçen yıl yüzde 0,8 seviyesindeydi.

Türkiye gayrimenkul fiyatları İngiltere konut pazarı ile yarışıyor!

Türkiye'deki konut fiyatlarındaki yükseliş yatırımcıyı yurt dışına yöneltti. Yatırımcılar özellikle İngiltere'de konut pazarına büyük ilgi duymaya başladı.

İstanbul'daki yabancı sayısı 6 yılda 2 katına çıktı! Megakentte 1 milyon 147 bin yabancı yaşıyor! 

2017'de konut satışı karşılığı vatandaşlık verilmeye başlanmasından sonra İstanbul’da yaşayan yabancı sayısı 6 yılda 2 kat arttı ve 1 milyon 147 bin oldu. İŞte ayrıntılar...

İngiltere konut satışlarında sert düşüş! Pandemiden beri en düşük seviye

İngiltere'de konut satışları Temmuz ayında yüzde eksi 44'e düştü. Bu rakam pandemiden beri görülen en düşük seviye oldu.

İngiltere konut piyasası olası bir faiz indirimiyle yavaşlayabilir!

İngiliz finans kurumu Nationwide Building Society, ülkede faiz oranlarında bir artırım yaşanmasının konut piyasasını yavaşlatacağını belirtti.

Konut inşaatlarına doping!

2017 senesinde konut inşaatı yapı ruhsatlarında Cumhuriyet tarihinin rekor seviyesi görülmüştü. O sene tam 1.4 milyon ev için yapı ruhsatı hazırlandı. Dün yayınlanan verilere göre ise 2021'in ilk çeyreğinde yapı ruhsatı alınan ev sayısı önceki 3 seneden fazla oldu. 

2018'de yeni konut satış rekoru kırılır mı?

AYİDER Başkanı Tavukçuoğlu, "Ekim'de 146 bin bin 536 konut satıldı. Bu da bize 2018 yılını, 2017’nin konut satış rakamlarıyla kapatabileceğimizi gösteriyor" dedi...

Nef konut satışında dört yıldır lider!

Markalı konut sektörünün lider markası Nef, 2017'de konut satış adedi, ciro ve teslimatta üç ayrı rekor kırdı. Geçen yılı bin 950 konut satışı ve 1,5 milyar lirayı aşan ciroyla kapatan şirket, son iki yılda 3 bin 850 adetlik konut teslimatı yaptı...

2017'de konut fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Çin şehirleri, geçen yıl konut fiyatlarında yaşanan artışta birçok dünya şehrini geride bıraktı. 2017'de konut fiyatları en çok hangi şehirlerde arttı?

Türkiye 2017’de konut satışında Avrupa birincisi oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur Türkiye'nin konut satışlarında Avrupa birincisi olduğunu söyledi. Timur, bu rekorun gelmesinde devletin yasal düzenlemelerle getirdiği teşvikler ve kampanyaların etkisinin büyük olduğunu açıkladı.

Ali Coşkun: 2017'yi konut satış rekoru ile kapatacağız!

AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, TÜİK 2017 Kasım konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Coşkun, 2017 yılının rekorla kapatılacağını söyledi.

Emlak Konut Muratpaşa'daki 6 parselin 2017 değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muratpaşa'da bulunan 6 parsele ilişkin olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut'tan Mühye'deki parsellerin 2017 değerleme raporu!

Emlak Konut Ankara Çankaya Mühye'de yer alan parsellerin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Konut kira artış oranı hesaplama Aralık 2017!

Konut kira artış oranları Aralık 2017 belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, konuttaki kiracıya yüzde 15,38 artış yapılacak..

2017 ingiltere konut fiyatları Haberi

2017 ingiltere konut fiyatları

İngiltere’de konut fiyatlarının artış hızı bu yılın ocak ayında son 14 ayın en düşük seviyesine geriledi.


Nationwide konut endeksine göre İngiltere’de bu yılın ocak ayında konut fiyatlarının artış hızı yüzde 0,2 ile 2015 yılının kasım ayından bu yana en düşük seviyeye geriledi. Geçen yılın aralık ayında ülkede konut fiyatlarının artış hızı yüzde 0,8 seviyesindeydi.


Geçen yılın ocak ayı itibariyle konut fiyatları yıllık bazda ise yüzde 4,3 oranında artış kaydetti.


Açıklamada geçen bu yılın sonunda konut fiyatlarının artışının yıllık bazda yüzde 2 seviyesine gerileyebileceği belirtildi.


Verilere ilişkin değerlendirmede bulunan Nationwide Üst Yöneticisi Robert Gardner İngiltere’de konut fiyatlarının artışının 2017 yılında hız kesmesinin beklendiğini...