09 / 05 / 2024

2021 de e-ticaret

2021 de e-ticaret

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Türkiye şimdiden küresel ölçekte hızla büyüyen e-ticaret ve e-ihracat pazarlarında vardır ve güçlü biçimde olmaya devam edecektir." dedi.

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi kuruldu!

Masima Travel Emlak Turizm İç Dış Ticaret Ve E-Ticaret Sanayi Ve Ticari Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Hajıalıkhanı ve Masoumeh Masoumı ortaklığında kuruldu.

e-ticaret sektöründen yeni rekor! 800 milyar TL’ye ulaştı!

iyzico, Dogma Alares ve Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) iş birliğiyle hazırladığı ‘2022 Türkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu’nun sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Paylaşılan rapora bakıldığında, e-ticaret sektörünün 800 milyar TL’ye ulaştığı görüldü.

E-Ticaret kanunuyla E-Ticaret platformlarına kısıtlamalar getiriliyor!

Türkiye'de e-ticaret sektörünü düzenlemek amacıyla yeni bir kanun düzenlemesi hayata geçirildi. E-ticaret platformlarına getirilen kısıtlamalar ile tekelleşme ve haksız rekabet önlenmeye çalışılıyor.

Vizyonmar Emlak Turizm E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Vizyonmar Emlak Turizm E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Gulnara Shaıymkulova ve Vizyonkar Elektronik İth. ortaklığında kuruldu.

TikTok kullanıcıları müjde! E-ticaret dönemi başlıyor!

TikTok kullanıcılarının işini kolaylaştıracak yeni uygulamasını hayata geçiriyor. "Trendy Beat" ile e-ticaret dönemi başlayacak.

Kur yüzünden fırsatçılık yapan e-ticaret sitelerine Ticaret Bakanlığı'ndan ağır ceza!

Seçim sonrasındaki kur dalgalanmaları, internet üzerinden yapılan alışverişleri iptal etmeye başladı. Sipariş veren tüketicilerin şikayetlerini belirtmesi durumunda Ticaret Bakanlığı devreye girdi. Fırsatçılık yapan e-ticaret firmalarına Ticaret Bakanlığı’ndan ağır ceza geldi. 

E-ticaret sektörü temsilcilerinin Anneler Günü'nden beklentisi yüksek!

E-ticaret sektörü temsilcileri, Anneler Günü için yapılan internet alışverişlerinin E-ticaret sektörüne de olumlu yansımasını bekliyor.

E-ticaret siteleri artık rahatlayacak! Bakın Danıştay ne kadar verdi?

E-ticaret sitelerinin reklam ve indirim bütçelerine dair bazı kısıtlamalar kaldırıldı. Bu haber e-ticaret sitelerini büyük oranda rahatlatacak. E-ticaret sitelerini ilgilendiren bu habere dair detaylar haberin devamında…

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Ziraat Bankası müthiş bir kampanyayla geri döndü! E-ticaret alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası, e-ticaret alışverişlerine yönelik efsane bir kampanya yaptı. Kampanyaya katılan müşterilere e-ticaret alışverişlerinde Bankkart Lira verileceği duyuruldu.

E-ticarette başarının sırları! E-ticaret yapmak isteyen girişimcilere 8 maddelik yol haritası!

E-ticaret hacmi geçen yıl ikiye katlanarak 700 milyar liraya ulaştı. Bu büyüme trendi genç girişimcilerin de iştahını kabartıyor ancak e-ticaretin de bazı kuralları var. Neyi, nasıl, ne şekilde yapmak gerektiğini bilmekte yarar var. İşte, öneriler…

E-ticarette şok gelişmeler! Yeni kanun ile sektörde neler değişecek? İşte, yeni E-Ticaret Kanunu!

Pandemi döneminde artan dijitalleşme ile birlikte artık hemen hemen bütün ihtiyaçlarımızı e-ticaret kanallarından karşılar olduk. E-ticaret hacmindeki artış şirketlere yeni bir pazarlama ve dağıtım kanalı açarken, şimdi gündemde yeni E-Ticaret Kanunu var.

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Manbar E-Ticaret Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Anwar Mohamed K Al-Kalaı tarafından kuruldu.

2021 de e-ticaret Haberi

2021 de e-ticaret

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "E-ticaret hacmi 2019 yılına göre yüzde 66 artış göstererek 136 milyar liradan 226,2 milyar liraya yükseldi." ifadesini kullandı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Ülkemizde halihazırda e-ticaret faaliyetinde bulunan 256 bin 861 işletme bulunmaktadır. 2019'da bu rakam 68 bin 457 idi." dedi.

YÜZDE 66 ARTIŞ GÖSTERDİ

Pekcan, "2020 yılı itibarıyla ülkemizde e-ticaret hacmi 2019 yılına göre yüzde 66 artış göstererek 136 milyar liradan 226,2 milyar liraya yükseldi. 2020'de e-ticaret siparişi, 2019 yılına göre yüzde 68 artışla 2 milyar 297 milyon adede yükseldi. E-Ticaret hacminin genel ticarete oranı 2019'da yüzde 9,8 iken 2020'de 5,9 puan artışla ortalama yüzde 15,7'ye yükseldi." açıklamasında bulundu.

Pekcan, "2020'de e-ticaretin 138,4 milyar lirası kartlı ödemeler, 80,4 milyar lirası havale/EFT ödemeleri,...