17 / 05 / 2024

25. Züchex Fuarı

25. Züchex Fuarı

Teknolojiye sunduğu yeniliklerle öne çıkan GoldMaster, 03 - 07 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan25. Züchex Fuarı ’ nda en yeni ürünlerini müşterileriyle buluşturacak...

Bakan Uraloğlu açıkladı! 2 yılda milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2025 sene sonuna kadar 22 set daha yollarda olacak ve 2 sene içerisinde yerli ve milli tren seti sayımız 25’e ulaşacak. 2030 senesine kadar ise toplam 56 setimiz vatandaşlarımıza hizmet vermek üzere yola çıkmış olacak” diye konuştu.

Tuzla'da 10 yılda 25 bin bağımsız bölüm dönüştü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yaptığı açıklamada Tuzla'da 10 senede 25 bin bağımsız bölümün dönüştüğünü söyledi. 

Kirada yüzde 25 zam sınırını kaldırmak çare olmaz, sorun kaynağından çözülmeli!

Kira artışlarına getirilen yüzde 25 zam sınırının Temmuz ayında kaldırılıp kaldırılmayacağı konusu gündemdeki yerini koruyor. Hükümet tarafından net bir açıklama yapılmazken, ev sahibi- kiracı sorununun çözümü için yasa değişikliği önerisi geldi.

Ev sahibi ve kiracılar şimdi bu detaylara bakın! Yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir?

Konut kiralarında zam oranını yüzde 25 ile sınırlayan düzenleme ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki yüzde 25 zam sınırında anlaşmazlıklar nasıl çözülebilir? Ev sahibi kiracıya dava açabilir mi?

Kiraya yüzde 25 zam sınırı uzatılıyor: Fahiş kira sorunu çözülür mü?

Kira anlaşmazlıklarına çözüm için getirilen yüzde 25'lik tavan zam sınırının uzatılması için yasa bekleniyor. Peki kiraya yüzde 25 zam sınırının uzatılması sorunları çözecek mi? 

Altın fiyatlarında ibreler kırmızıya döndü! Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin! 25 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları dün yükselişe geçerken bugün altında ibreler kırmızıya döndü. Gram altın ne kadar oldu? Elinde 1 gramı bile olan bakmadan sakın geçmesin. 25 Mayıs Perşembe canlı altın fiyatları.

Müjde! EGM KPSS şartsız personel alacak! Son başvuru tarihi 25 Mayıs!

Emniyet Genel Müdürlüğü, (EGM) yaptığı duyuruyla personel alımı gerçekleştirileceğini paylaştı. EGM bünyesinde görevlendirilmek üzere KPSS şartsız gerçekleştirilecek personel alımlarına ilişkin kadrolar paylaşılırken, son başvuru tarihinin 25 Mayıs 2023 olduğu belirtildi.

SGK kesenin ağzını açtı! Tek dilekçe ile 25 bin TL ödenecek!

Sosyal Güvenlik Kurumu, o kişilere kesenin ağzını açtı. Bir dilekçe ile 25 bin TL para toplu olarak ödenecek. İşte detaylar!

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en ucuza nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü ,3,5 litre kapasitesiyle aralıksız 2 saat çalışma imkanı sunarak çeşit çeşit yemekler ortaya koyuyor.

ŞOK market yine kuyruk oluşturacak ürünlerle hafta sonuna giriyor! Paranızı ayarlayın 25 Şubat'ı kaçırmayın

ŞOK market avantajlı ürünleri ile her hafta müşterilerini cezbetmeyi başarıyor. Ekonomik olarak zor günler geçirdiğimiz şu günlerde ihtiyacımız olan ürünler piyasadan ucuza satılıyor. Peki ŞOK marketin aktüel ürünleri nedir? 25 Şubat şok aktüel ürün kataloğunda neler var? İşte detaylar.

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirimde! 25 Aralık fiyat listesi...

Phılıps'te ağız ve diş bakımı ürünleri indirime girdi. Peki Sonicare ağız ve diş bakım ürünlerinin fiyatları ne kafar, kaç TL? İşte 25 Aralık fiyat listesi...

Emel Pırlanta'dan yakut yüzüklere yüzde 60 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Emel Pırlanta'dan müjde geldi! Emel Pırlanta, yakut yüzüklere yüzde 60 indirim uyguladı.  İşte 25 Aralık 2022 Emel Pırlanta yakut yüzük fiyat listesi...

11 TL, 25 TL ve 35 TL... Dolar ne kadar olacak? Ekonomistler peş peşe açıkladı! Doları olanlar hemen planınızı yapın!

Dolar 11 TL, 25 TL, 35 TL yorumları yapan ünlü ekonomistler dolar yorumlarını peş peşe açıkladı. Doları olanlar hemen planınızı yapın. İşte dolar yorumları...

25. Züchex Fuarı Haberi

25. Züchex Fuarı


Teknolojiye sunduğu yeniliklerle öne çıkan GoldMaster, 03-07 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek olan

25. Züchex Fuarı’nda en yeni ürünlerini müşterileriyle buluşturacak.


GoldMaster en yeni küçük ev aletleri, sofra koleksiyonları ve hediyelik ürünleri ile 7.kez, 25. Züccaciye Elektrikli Ev Gereçleri Dekoratif Fuarı’nda yerini alıyor. Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda 7.Hall B-20’de küçük ev aletleri, 2.Hall B-24’de ise züccaciye standıyla yer alacak GoldMaster, 25. Züchex Fuarı’nda en yeni ürünlerini müşterileriyle buluşturacak.

Kısa sürede küçük ev aletleri kategorisinin lider markaları arasında yer alan ve yaptığı yenilikçi yatırımları ile büyük başarılara imza atmaya devam eden GoldMaster, kişisel bakım ürünleri ile gıda hazırlama ve temizlik kategorilerindeki en yeni ürünlerini fuarda görücüye çıkarıyor. Firma, kıyma makinesi modelleri, buharlı temizleyici modelleri, saç kurutma makineleri, yüksek buhar gücüne sahip ütü...