26 / 07 / 2024

30 yükseldi

30 yükseldi

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) "Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 1,33 , geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,30 arttı.

ABD'de 30 yıl vadeli konut kredisi faizi yüzde 7,01'e yükseldi!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı yüzde 7,01'e çıkarken, mortgage başvurularında da yüzde 0,1'lik artış yaşandı. İşte açıklanan o son dakaika rakamlar...

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage faiz oranı yüzde 6,80'e yükseldi!

Mortgage Bankalar Birliği'nin açıklamış olduğu resmi verilere göre ABD'de 30 sene vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranları yüzde 6,80'e yükseldi.

Suya bir kez daha  zam geldi! Damacananın fiyatı uçuşa geçti; Tam 30 TL birden yükseldi

Damaca su fiyatları artmaya devam ediyor. Son olarak Hamidiye Su da zamlandı. Cam damacananın fiyatı 30 TL birden yükseldi. İşte detaylar...

İnşaat malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi mayıs ayında 71,45 puana yükseldi!

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Mayıs 2023 sonuçları açıklandı. Buna göre mayıs ayında 1,30’luk artarak 71,45 puana yükseldi.

Dolar yükseldi mi? Bugün euro kaç TL oldu? İşte 30 Mayıs Salı dolar alış ve satış fiyatındaki son durum!

Dolar 30 Mayıs Salı günü kaç TL oldu? Dolar bugün de yükseldi mi, düştü mü? Dolar hafta sonuna nasıl başladı? İşte 30 Mayıs Salı dolar kuru…

Aile Bakanlığından müjde! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam geldi! Başvuran hemen alacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur ve emekli maaş zammının ardından bazı sosyal destek ödemelerine de artış yaptığını açıkladı. Bu kapsamda Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) yardımı ödemeleri de yüzde 30 yükseldi.

Türkiye'de ev fiyatları yüzde 30 yükseldi!

Endeksa verilerine göre, Türkiye genelinde Eylül ayı sonu itibarı ile konut satış fiyatlarında yıllık 30 değerlendi. Ülke genelinde konutta en çok değerlenen şehir İstanbul oldu. 

Ümraniye'de fiyatlar 3 yılda yüzde 30 arttı!

Türkiye’yi finansta devler ligine taşıyacak İstanbul Finans Merkezi ve yakın zamanda hizmete girecek olan metro hattı Ümraniye’nin değerini artırdı. Bölgede fiyatlar 3 yılda yüzde 30 yükseldi.

Site ve apartman aidatları yüzde 30 yükseldi!

Site ve apartman giderleri için daire başına ödenen ücretler yüzde 20 ile yüzde 30 arasında yükseldi. Bu durum mesken sakinlerini rahatsız etti. Özellikle toplu konutlarda, sitelerde yasayanlar, yükselen fiyatlardan daha çok rahatsız.

BİM’in mağaza sayısı 4 bin 972’ye yükseldi!

BİM İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Müdürü Aykaç: “BİM olarak yüzde 20 hedefini aşarak yüzde 21 büyüdük. Ciromuzu 17,4 milyar Türk lirasına çıkardık. Yıl sonu itibarı ile BİM’in mağaza sayısı 4 bin 972’ye yükseldi, çalışan sayısı ise 30 bini aştı” dedi.

Yeni konut fiyatları Eylül'de yüzde 1,30 yükseldi!

Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Yeni konut Fiyat Endeksi Eylül'de yüzde 1,30 yükseldi!

"Reidin–Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1,30 arttı.

Türkiye'de yeni konut fiyatları yüzde 7,30 yükseldi!

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) "Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 1,33 , geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,30 arttı.

30 yükseldi Haberi

30 yükseldi

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) "Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları ekim ayında bir önceki aya göre yüzde 1,33 , geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 7,30 arttı.Garanti açıklamasına göre, Reidin.com ve GYODER iş birliğiyle hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ekim ayı raporu yayımlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi. Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi'nde ise bir önceki aya göre yüzde 1,58, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17,33 oranında artış oldu. Bir önceki senenin aynı ayına göre; yıllık satış fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında, yüzde 22,33 oranıyla en yüksek artış İstanbul ilinde, yüzde 8,61 ile en düşük artış ise Kocaeli'nde gerçekleşti. Rapora göre, yeni konut fiyatları...