29 / 04 / 2024

311 Konutluk Toplu Konut Projesi

311 Konutluk Toplu Konut Projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Ordu'da hayata geçirilen 311 Konutluk Toplu Konut Projesi'nde çalışmalar sürüyor. Projenin 18 ayda bitmesi planlanıyor.

TOKİ'den İstanbullulara Şubat 2024 müjdesi! 1.781 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Dar ve orta gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da da 1.781 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. İşte o projeler...

TOKİ'den 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o projeler...

TOKİ'den bu ile 124 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta'da 124 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen proje 25 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den bir ile daha 304 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'daki 304 konutluk projesinin ihalesini 20 Kasım'da gerçekleştirecek.

TOKİ'den Denizli'nin bu ilçesine 200 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bekilli'deki 200 konutluk projenin ihalesini 5 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den bu ile 79 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de 79 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Tam 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da 2 bin 544 konutluk 5 yeni proje inşa edecek. Projelerin ihaleleri Kasım ve Aralık aylarında yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ'den bu ile 475 konutluk 3 yeni proje geliyor! Ucuz konut bekleyenler bu tarihleri sakın kaçırmayın!

2025 yılına kadar toplamda 500 bin konut hayata geçirmek için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de de 475 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. Söz konusu projeler için tarihler tek tek açıklandı. Hemen bakın...

311 Konutluk Toplu Konut Projesi Haberi

311 Konutluk Toplu Konut Projesi

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, TOKİ'yle birlikte yaptığımız 311 Konutluk Toplu Konut Projesi'nde inşaat hızla devam ediyor. 

Projede başvuruyla ilgili detaylar Mart ayı içerisinde açıklanacak'' dedi. 


Belirli bir takvime göre ilerleyen çalışmaların verilen süreden önce biteceğini tahmin ediyoruz. Kısa süre sonra başvurularla ilgili detaylar belli olacak. Bu projeden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız, detayların netleşmesinin ardından başvurularını yapabilecek. Projenin 18 ayda bitirilmesi planlanıyor" dedi. 


Altınordu ilçesi eski kamyon garajında eylül ayında inşaat çalışmalarına başlanan 311 Konutlu Toplu Konut Projesi'nde önemli bir mesafe alındığını söyleyen Başkan Yılmaz, "4 bloktan oluşan projede fore kazık çalışmaları tamamlanırken, ticaret merkezinin temeli açıldı ve bu ay içerisinde inşaatına başlanacak. Altyapı çalışmalarına da bu ay içerisinde başlamayı planladığımız projenin inşaatın yüzde 13'ü tamamlandı" diye konuştu. 


Bloklardan...