05 / 05 / 2024

41865 HP aktif hijyen plus ınverter klima fiyatı ne kadar

41865 HP aktif hijyen plus ınverter klima fiyatı ne kadar

Beko'dan 41865 HP aktif hijyen Plus Inverter klimaya 1000 TL indirim geldi! Peki, ınverter klima fiyatları ne kadar oldu? İşte 14 Mayıs 2022 fiyat listesi...

O bölgede yeni aktif fay hattı ortaya çıktı: Uzmanlardan 7'lik deprem uyarısı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden araştırmacılar tarafından bölgede yapılan incelemede, Şemdinli-Yüksekova'da aktif olan ve 7'lik deprem üretebilecek bir fay hattı tespit edildi. İşte ayrıntılar...

Haritalarda yer almayan aktif fay keşfedildi: 7.3'lük deprem üretebilir!

Ankara Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından Bursa’daki aktif fay hatları üzerine yapılan çalışmada daha önce haritalarda yer almayan yeni bir fay keşfedildi. Söz konusu bu fayın, 7.3 büyüklüğünde bir deprem üretebileceği  belirtiliyor. 

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Real Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Pendik'te 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Zorlu tarafından kuruldu.

Emlak Katılım'ın aktif büyüklüğü 151 milyar Türk Lirası olarak gerçekleşti

Emlak Katılım’ın, 2023 yılının üçüncü çeyreğinde aktif büyüklüğü 150,7 milyar TL olurken ülke ekonomisine sağladığı katkı 71,2 milyar TL olarak gerçekleşti. İşte haberin ayrıtntıları...

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Aktif fay haritası güncellendi! Artık hangi bölgelerde deprem riski yüksek? Deprem uzmanı tek tek sıraladı! 

Türkiye Maden Tetkik Araştırma Genel Müdürlüğü, Türkiye'nin aktif fay haritasını güncelledi ve yeni fay hatları belli oldu. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü 20,3 trilyon liraya yükseldi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan ve merakla beklenen verilere göre, Türk bankacılık sektörünün aktif büyüklüğü, Ağustos 2023 döneminde 2022 sonuna kıyasla yüzde 41,7 artış göstererek, 20 trilyon 331,9 milyar liraya yükseldi.

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

Akfen GYO’nun aktif büyüklüğü 16,6 milyar TL’ye ulaştı!

2023 yılının ilk 6 aylık rakamlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden açıklayan Akfen GYO’nun aktif büyüklüğü 16,6 milyar TL’ye ulaştı...

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

PTT ve Aktif Bank’tan emeklilere 100 bin verecek! İşte o detaylar

PTT ve Aktif Bank ortaklığıyla gerçekleşecek olan kampanyayla birlikte emekliler için 100 bin TL kredi ödemesi gerçekleştirileceği duyuruldu.  

Carrefour'dan başka hiç bir yerde yok böyle fiyat! Hp Pentium notebook 5.499,00 TL! Sakın kaçırma

Teknoloji alanında yaptığı indirimlerle gönüllere taht kuran Carrefour, Bir indirim de Hp Pentium notebooklarda yaptı. CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 8 indirim hakkı sunan Carrefor, Mart ayını indirimlerle kapatıyor. Peki Hp Pentium notebook özellikleri nedir? İşte merak edilenler.

Aktif İyon Teknolojili Vestel Kurutma Makinesi Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi...

Çamaşırlar, Vestel'in geliştirdiği aktif iyon teknolojisine sahip kurutma makinelerinden elektrostatik yüklerden arınarak çıkıyor. Kırışıklık düzeyi azalmış bu çamaşırları ütülemek de kolaylaşıyor. Peki, Vestel Kurutma Makinesi ne kadar elektrik harcar?

41865 HP aktif hijyen plus ınverter klima fiyatı ne kadar Haberi

41865 HP aktif hijyen plus ınverter klima fiyatı ne kadar

Beko'da 41865 HP aktif hijyen Plus Inverter klima 1000 TL indirimiyle alıcısını bekliyor. İklimlendirme araçlarının en popüleri klimalar, yazın sıcaklık, kışın serinlik sunmasıyla kullanıcıların gözdesi olmayı sürdürüyor.  41865 HP aktif hijyen klima, enerji verimliliği yüksek WindFree soğutma ile her gün tasarruf edebilirsiniz. Klimanız WindFree modunda çalışırken, dış ünite hızlı soğutma moduna kıyasla yüzde 77'ye kadar daha az elektrik kullanarak minimum güç tüketiyor. Böylece elektrik faturalarınızı dert etmeden rahatça serin kalabilirsiniz.
Klimanın, WindFree iyi uyku modu, rahatsız edici soğuk hava akışı olmadan uykunuz için ideal şartları yaratıyor. WindFree soğutma modunun sıcaklık kontrolü ile hızlı bir şekilde uykuya dalmanıza, derin ve rahat bir şekilde uyumanıza ve tamamen yenilenmiş uyanmanıza yardımcı oluyor.

41865 HP aktif hijyen Plus Inverter klimayla, tüm odanızı hızlı,...