20 / 05 / 2024

5 hektarlık alan kül oldu

5 hektarlık alan kül oldu

Yuvam Akarca sakinlerinin itfaiye ekiplerine adeta isyan ettiği yangın konut alanına 200 metre mesafeye kadar yaklaştı. Yangının piknik yapan mahalleli yüzünden çıktığı iddia ediliyor...

Belediye KDV'den muaf 3 arsa satacak! İhalesi 5 Aralık'ta!

Samsun ili Tekkeköy Belediyesi Başkanlığı, Samsun Tekkeköy ve Çinik'te yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Ada sahibi olmak ister misiniz? 2 hektarlık ada resmen daire fiyatına gidiyor!

Ada sahibi olmak isteyenlere kaçırılmaz bir fırsat geldi. 2 hektarlık adanın daire fiyatlarıyla benzer oranda satışa sunulması dikkat çekti. Tropik alan vadeden bu alan aynı zamanda yatırımcılara da farklı bir seçenek sunuyor. 

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın imar süreci tamamlandı!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli imar uygulama sürecinin tamamlanmasıyla arsa tapuları çıktı. 2010 yılında başlayan proje 2021 yılında sonuçlandı.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

Didim Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor mu?

Didim'in Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor. Bölgesel emsal değeri 0.10 olan inşaat hakkı, tam 5 katı artırılıyor...

Aydın Manastır'daki 70 hektarlık alan yapılaşmaya mı açıldı! 

Aydın’ın turistik ilçelerinden Didim’in, Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan, yapılaşmaya açılıyor. Söz konusu karara Didim Sivil Gelişim Platformu tarafından tepki geldi. 

Silivri'de 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı!

Silivri Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı 2. birleşiminde, ilçe merkezi sahil bölgesi dahil Semizkumlar Mahallesinden Cumhuriyet Mahallesini kapsayan yaklaşık 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı.

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Beyşehir'de 188 hektarlık alanda turizm tesisi kuruluyor! 

Beyşehir Gölü, turizme kazandırılıyor. Beyşehir Gölü kenarında 188 hektarlık alanda; plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa ediliyor.

Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi'nin ihalesi 5 Aralık'ta!

Elazığ'a fuar alanı kazandırılması için çalışmalara başlandı. Toplam 25 bin metrekare alan üzerinde kurulması planlanan dev merkezin ihalesi 5 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

5 hektarlık alan kül oldu Haberi

5 hektarlık alan kül oldu

İzmit Alikahya Fatih Mahallesi ile Yuvam Akarca Konutları arasında bulunan ve 'Kötü Meşelik Alan' olarak tabir edilen bölgede önceki gün yangın çıktı. Yangını söndürmek için itfaiye ekiplerinin yanı sıra orman işletme müdürlüğü ve çevrede oturan vatandaşlar da seferber oldu. 

İstanbul ve Sakarya'dan gelen helikopterle de havadan takviye yapılarak söndürülmeye çalışılan yangın 2,5 saatte kontrol altına alındı. 



Çıkan yangına Kocaeli Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait toplam 4 araç ve 22 orman işçisi; Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından ise 7 yangın söndürme aracı ve arasöz ile 40 kadar itfaiyeci müdahalede bulundu. 


Yuvam Akarca sakinlerinin itfaiye ekiplerine adeta isyan ettiği yangının konut alanına 200 metre mesafeye kadar yaklaştığı ve itfaiyenin kasıtlı olarak yangına geç müdahale ettiği iddia edildi. Öte yandan alanın 15 kadar ortağı olduğu, ayrıca...