24 / 07 / 2024

50 milyon euroluk yatırım

50 milyon euroluk yatırım

Turkmall tarafından Türkiye'de geliştirilen Novada markasının ikincisi İstanbul Ataşehir'de açıldı...

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Türk Akımı için 340 milyon euroluk anlaşma!

İngiliz enerji şirketi Petrofac ile Gazprom'un iştiraki South Stream Transport BV arasında Türk Akımı doğalgaz boru hattının geliştirmesi amacıyla 340 milyon euroluk yatırım sözleşmesi imzalandı

Vestel'den Manisa'ya 70 milyon euroluk fabrika!

Vestel, Vestel City içerisinde 70 milyon euroluk yeni bir fabrika yatırımı yapıyor. Manisa'da inşa edilecek fabrikanın 2018 yılının ortalarında tamamlanması planlanıyor.

Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefi!

Yatırım ve Destek Hamlesi Cazibe Merkezleri Programı kapsamında Van'a 50 milyon avroluk yatırım hedefleniyor. İki firma, projeleri hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başladı.

Timur Gayrimenkul'ün 50 milyon TL'lik tahvilinin faizi yüzde 3.98!

Timur Gayrimenkul halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulan 728 gün vadeli 50 milyon TL nominal değerli, 3 ayda bir değişken kupon ödemeli tahvil ihracı gerçekleştirildi. Bu tahvilin ilk kupon ödemesine ilişkin faiz yüzde 3.98 olarak belirlendi.

İdealist GYO'nun sermaye tutarı 50 milyon TL!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 200 milyon tutarındaki kayıtlı sermaye tutarını 50 milyon TL olacak şekilde yenide düzenledi. Karar KAP'ta yayınlandı.

Karaman'a 25 yılda 50 milyon liralık yatırım!

Karaman'da son 25 yılda 50 milyon TL'lik yatırım gerçekleşti. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, projeleri ve yatırımları anlattı.

Meva İnşaat İzmir'e 5 yılda 50 milyon liralık yatırım yapacak!

Meva İnşaat İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Meva İnşaat İzmir'e 5 yılda 50 milyon liralık yatırım yapacak.

Türkiye Finans, 50 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç etti!

Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni kira sertifikası ihracını tamamladı. Banka 50 milyon TL'lik kira sertifikası ihraç etti.

Artemis Halı, 2017'de 5 milyon euroluk yatırım yapacak!

Artemis Halı, 2017'de 5. yılını kutluyor. Artemis Halı Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Batallı, 5 milyon euroluk yatırımla yeni dönemde büyümeye devam edeceklerini açıkladı.

Türk inşaatçılardan Mozambik'e 50 milyon dolarlık yatırım!

Doğu Afrika ülkesi Mozambik hızla zenginleşiyor. Mozambik'te 37 Türk sermayeli firma faaliyet gösteriyor. Çoğu inşaat sektöründe faaliyet gösteren bu firmalar tarafından gerçekleştirilen yatırım tutarı ise 50 milyon dolar.

Limak Holding'den Afrika'ya 50 milyon dolarlık fabrika!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika ziyaretinde Limak Holding de 50 milyon dolarlık fabrika açacak.

Dursun Özbek: Riva ve Florya'dan 50 milyon dolar beklentim var!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.Özbek, "Riva ve Florya'dan 50 milyon dolar beklentim var." dedi.

50 milyon euroluk yatırım Haberi

50 milyon euroluk yatırım
İstanbul Ataşehir'de açılan Novada Ataşehir AVM, 50 milyon euro yatırım değeri ile hayata geçirildi. Novada Ataşehir Alışveriş Merkezi'nin içerisinde, 3 bin 950 metrekare hipermarket, farklı alanlara sahip mağazalar, ulusal ve ulusal arası markalar, restoranlar ve cafeler...