03 / 05 / 2024

50.yıl kentsel dönüşüm projesi

50.yıl kentsel dönüşüm projesi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından, 50.Yıl Parkı ve Çevresi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı bölge içerisinde kalmakta olan metruk yapılar için son gün 2 Mart olarak duyuruldu...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

2022 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? İşte il il kira yardımı bedelleri!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen 2022 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki bu yıl hak sahiplerine ne kadar kira yardımı verilecek? İşte il il kira yardımı 2022...

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Beykoz Belediyesi Tokatköy'deki kentsel dönüşümün detaylarını açıkladı!

Beykoz Tokatköy Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin detayları Beykoz Belediyesi'nin internet sitesinden yayımlandı. İşte Tokatköy Mahallesi kentsel dönüşüm projesi hakkında merak edilenler...

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul Beykoz Belediyesi'nin Tokatköy mahallesinde bölgesinde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Vatandaşların 15 gün içinde evlerini boşaltıp teslim etmesi gerekiyor.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Beykoz Tokatköy'de kentsel dönüşüm sorunu!

Beykoz Tokatköy'deki kentsel dönüşüm projesi kapsamında vatandaşların herhangi bir sözleşmeye imza atmadığı öğrenildi.

Bursa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Geçirdiği koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süredir dinlenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları için sahaya iniyor.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Bursa'ya bağlı Yıldırım Belediyesi, ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yıldırım Belediye Başkanı, Oktay Yılmaz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

50.yıl kentsel dönüşüm projesi Haberi

50.yıl kentsel dönüşüm projesi


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığından:


1- 50. Yıl Parkı ve Çevresi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı bölge içerisinde kalmakta olan metruk yapıların 3194 sayılı kanunun 39. Maddesi ile 5216 sayılı kanunun 7. Maddesinin (z) bendine istinaden alandan kaldırılması Ankara Büyükşehir Belediye Encümeninin 19.02.2015 tarih ve 484/1220 sayılı kararı ile onaylanmıştır. 02.03.2015 tarihinde mesai başlangıcında ilanına çıkarılmıştır.

İlanen duyurulur.

Metruk Yapı:

No: 1

Analiz No : 3043

Sahibi: Malik Tespiti Yapılamadı

Bina Adresi: Türközü Mah. 414/1 Sok. No:13-13/A Mamak-Ankara


1681/1-1


2- 50. Yıl Parkı ve Çevresi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı bölge içerisinde kalmakta olan metruk yapıların 3194 sayılı kanunun 39. Maddesi ile 5216 sayılı kanunun 7. Maddesinin (z) bendine istinaden alandan kaldırılması Ankara Büyükşehir Belediye Encümeninin 19.02.2015 tarih ve 482/1216 sayılı kararı...