05 / 05 / 2024

A.Abdıllah A Elkhereıjı

A.Abdıllah A Elkhereıjı

Venue Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Badr Ahmed K Alamoudı ve A.Abdıllah A Elkhereıjı ortaklığıyla 10 milyon TL sermaye ile 20 Ekim'de Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu.

ABD'de üretici enflasyonu Ağustos'ta beklentilerin üzerinde gerçekleşti!

ABD'de Ağustos ayında üretici fiyat endeksi yıllık yüzde 1,6 oranında artış kaydederek piyasa beklentilerinin üzerine yükseldi. ABD'de ilk kez işsizlik maaşı başvurusunda bulunanların sayısı ise piyasa beklentilerinin altında gerçekleşti.

Küresel piyasalarda neler oluyor? ABD’de açık iş sayısında tarihi düşüş yaşanıyor! Hemen bakın!

ABD'de JOLTS Açık İş Sayısı, Temmuz ayında 8 milyon 827 bin ile Mart 2021'den bu yana en düşük seviyesini kaydetti. Asya borsaları Çin’in faiz indirimine gideceği beklentisiyle yükselişe geçti.

ABD enflasyonu sonrası dolarda son durum! Dolar bugün ne kadar oldu? 11 Ağustos Cuma dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği ABD enflasyon rakamları dün açıklandı. ABD'de  Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) temmuz ayında yüzde 0,2 ile beklentilere paralel arttı. ABD enflasyonu sonrası dolar ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira?

ABD'de konut başlangıçları Mayıs ayında yüzde 21,7 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, Mayıs ayında yüzde 21,7 artışla 1 milyon 631 bine yükseldi ve beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

ABD kripto para borsası Coinbase'e dava açtı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto para borsası Coinbase'e kural ihlalleri nedeniyle  dava açtı.

ABD'de yeni konut satışları Nisan ayında yüzde 4,1 artışla beklentileri aştı!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 4,1 artış gösterdi ve 683 bine çıkarak beklentilerin üzerinde gerçekleşti.

ABD Fed Başkanı'ndan faiz açıklaması! faiz oranlarının daha fazla...

Fed Başkanı Jerome Powell Cuma günü yaptığı açıklamada, merkez bankası yetkililerinin borçlanma maliyetlerindeki geçmiş artışların etkisine ilişkin belirsizliği ve  ABD faiz oranlarının daha fazla artırılması gerekip gerekmediğinin hala belirsiz olduğunu söyledi.

ABD Hazine Bakanlığı'ndan açıklama: ‘Rusya’nın petrol geliri büyük ölçüde düştü!’

ABD Hazine Bakanlığı’ndan Rusya’nın petrol gelirlerine ilişkin açıklama geldi.  Bakanlık, tavan fiyat uygulamasından sonra Rusya'nın petrol gelirlerinin büyük ölçüde düştüğünü duyurdu.

ABD'de hanehalkı borcu 2023'ün ilk çeyreğinde 17 trilyon doları aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hanehalkı borcu, bu senenin ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,9 arttı ve 17,05 trilyon dolara yükseldi.

ABD brent petrol fiyatı tahminini 7 dolar aşağı çekti!

ABD Enerji Enformasyon İdaresi (EIA), küresel ekonomik görünüme yönelik yükselen endişeleri gerekçe göstererek 2023 yılına ilişkin Brent tipi petrol fiyatı tahminini yaklaşık 7 dolar aşağı çekti.

ABD enflasyon rakamı ne zaman açıklanacak? Nisan ayı ABD enflasyon rakamı oranı ne, saat kaçta belli olacak?

ABD enflasyon oranı Nisan ayı verielri merak konusu olmaya devam ediyor. ABD enflasyon rakamı ne zaman açıklanacak? Nisan ayı ABD enflasyon rakamı oranı ne, saat kaçta belli olacak?

Gram altında yeni rekor! ABD enflasyon rakamları sonrası altın fiyatları atağa geçti!

Son dakika altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bugün merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklandıktan sonra altın fiyatları atağa geçti ve gram altında yeni rekor göründü.

ABD’li banka altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın

ABD’li banka Bank of America, altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın.

A.Abdıllah A Elkhereıjı Haberi

A.Abdıllah A Elkhereıjı

Venue Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi, Badr Ahmed K Alamoudı ve A.Abdıllah A Elkhereıjı ortaklığıyla 10 milyon TL sermaye ile 20 Ekim'de Beşiktaş, Nisbetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu.


Venue Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Gayrimenkul  ve emlak sektöründe faaliyet ve yatırımları geliştirmek, koordine etmek ve yönetmek.  2-Türkiye  de Alış veriş merkezi projeleri ve başka gayrimenkul projeleri geliştirmek ve uygulamak. 3- Alış  veriş merkezi ve başka gayrimenkul projelerinin inşaatı, genişletilmesi ve işletilmesi için gereken her türlü ekipman ve malzemeyi satın almak, üretmek, ithal ve ihraç etmek. 4-İnşaat  sektöründe her türlü  fizibilite, projelendirme, inşaat yıkım, bakım, onarım ve montaj işlerini ve mühendislik , kontrolörlük , danışmanlık ve projelendirme işleri ile ilgili  bütün ticari işleri yürütmek ve gerçekleştirmek.  5- Kat...