28 / 04 / 2024

AB ülkelerinde konut fiyatları arttı mı 2021

AB ülkelerinde konut fiyatları arttı mı 2021

Avrupa Birliği'nde (AB) ev fiyatları 2020'nin dördüncü çeyreğinde 2019 yılının aynı dönemine göre yüzde 5,7 oranında arttı.

Konutlarda tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı! 

Avrupa İstatistik Ofisi, AB üyesi ülkelerde bu yılın ilk yarısında konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatlarına dair verileri yayımladı. Bu kapsamda AB ülkelerinde tüketilen elektrik ve gaz fiyatları zirve yaptı.

AB ülkelerinde enflasyona Türk işi çözüm! Gıda fiyatlarını sabitlemek için hareke geçtiler!

Macaristan, Fransa, Belçika, Yunanistan, İtalya başta olmak üzere bir çok AB ülkesinde hükümetler fiyatların kontrol altına alınması için perakendecilerle masaya oturdu. Bazı ülkelerde fiyat kontrolleri başlatıldı.

Doğal gaz fiyatı arttı! Elektrik ve gaz fiyatları rekor kırdı

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde geçtiğimiz senenin ikinci yarısında konutlarda 100 kilovatsaat elektrik için ortalama 28.4 euro ödendi. Bu rakam rekor olarak tarihe geçti.

Elektrikli otomobiller için yıl sonuna kadar en az 200 adet şarj istasyonu kurulacak!

Fosil yakıtların gündemden düşmesi, 2035 sonrasında AB ülkelerinde dizel ve benzinli araçların artık satılmama kararı sonrasında gözler elektrikli otomobil pazarına ve yakıt kaynağı olan şarj istasyonlarına çevrildi

İspanya'da hükümet konut sorunu için çözüm arıyor!

Avrupa Birliği (AB) içinde en çok konut sorunu yaşayan ülkeler arasında yer alan spanya'da sol koalisyon hükümeti, açıklamış olduğu yardım paketleriyle konut sorununa çözüm arıyor.

Avrupa'da konut fiyatları yüzde 1,5 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2022'ninson çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 1,5 düşüş gösterdi.

Portekiz'de binlerce kişi konut sorununa çözüm için sokağa indi!

Birleşik Sol partisinin lideri Catarina Martins konu ile ilgili olarak yaptığı basın açıklamasında, Avrupa'nın en düşük maaşlarının ülkelerinde olduğunu ama konut fiyatlarının dünyanın en pahalısı olduğunu söyledi.

İSPARK katlı otoparklara elektrik şarj istasyonları kurmaya başladı

AB ülkelerinde 2035 yılından sonra dizel ve benzinli otomobil satışları yasaklanacak. Artık yollar elektrikli araçlara kalacak. İSPARK da şimdiden tedbir alarak şarj istasyonları için düğmeye bastı.

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış tam gaz! OECD ülkelerinde fiyatlar düşerken, Türkiye'de yıllık artış yüzde 153!

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artış tam gaz devam ediyor. Peki konut fiyat artış oranları nasıl? Konout fiyatları neden artıyor?

Arabanızın deposunu fulleyin! Kritik gün yarın…

AB ülkelerinden yeni karar... Rusya'dan deniz yoluyla yapılan ham petrol ithalatına ambargo uygulanıyordu. AB ülkeleri uygulanan ambargonun benzerini Rus rafineri petrol ürünlerine uygulamaya hazırlanıyor. Aynı zamanda G7 ülkeleri ve AB ülkelerinde de tavan fiyat uygulamasına geçilecek.

Avrupa’ya gitmek isteyene çok önemli fırsat geldi! Bu ülkede gayrimenkul alan AB vatandaşı oluyor!

Türkiye’de özellikle birçok kişi Avrupa’ya gitmek, hatta birlik ülkelerinde vatandaşlık almak için yoğun araştırmalar içinde. Gelen bir habere göre, Avrupa’daki bu ülkeden gayrimenkul satın alanlara AB vatandaşlığı yolu açılıyor. İşte detaylar…

AB ülkelerinde konut fiyatları yüzde 9,9 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Avrupa Birliği'nde (AB) konut fiyatları 2022 yılının 2. çeyreğinde geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 9,9 artış gösterdi.

Avrupa sanayisinde Çin merkezli şirket krizi

Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde faaliyet gösteren Çin merkezli şirketler, Avrupa’da Çin ile ekonomik bağların koparılmasına ilişkin çağrıların ve ticari korumacılık eğilimlerinin tırmanmaya başlamasından kaygılı olduklarını bildirdi.

AB ülkelerinde konut fiyatları arttı mı 2021 Haberi

AB ülkelerinde konut fiyatları arttı mı 2021

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), AB ülkelerinde 2020'nin dördüncü çeyrek konut fiyatlarına ilişkin verileri açıkladı.

Açıklanan verilere göre, AB'de konut fiyatları 2020 yılının dördüncü çeyreğinde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 1,3, 2019'un aynı çeyreğine göre de yüzde 5,7 arttı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, aynı dönemde; ev fiyatları Avro Bölgesi'nde bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 1,4, önceki yılın aynı dönemine göre de yüzde 5,4 oranında arttı.

AB üyesi ülkeler arasında, 2020'nin dördüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre konut fiyatlarında en fazla artış yüzde 16,7 ile Lüksemburg'da, yüzde 9,8 ile Danimarka’da ve yüzde 9,4 ile Litvanya'da görüldü.

Konut fiyatları, Almanya'da yüzde 8,1, Fransa'da yüzde 6,1, İspanya'da yüzde 1,7, İtalya'da yüzde 1,6, Hollanda'da yüzde 8,7, ve Belçika'da yüzde 5,7 arttı.

AB vergi...