23 / 07 / 2024

ABD 9 Cumhuriyetçi başkan aday adayı

ABD 9 Cumhuriyetçi başkan aday adayı

ABD'de 9 Cumhuriyetçi başkan aday adayı canlı yayında kozlarını paylaştı. Adaylığı sürpriz olan emlak milyarderi Donald Trump, gündeme tek başına oturmayı başardı.

Konkordato süreciyle gündeme gelen 9 AVM için son dakika açıklaması geldi: Borçları çeviriyoruz, süreç pozitif ilerliyor

Uzun bir zamandır geçirdiği konkordato süreci ve gelecekteki akıbeti ile gündemden düşmeyen ve  arasında Forum İstanbul ve Marmara Forum’un da bulunduğu toplamda 9 Alışveriş Merkezi için ‘borçları çeviriyoruz, süreç pozitif ilerliyor’ açıklaması geldi.

Konkordato sürecinin başladığı 9 AVM için 3 grubun ismi geçiyor!

Toplam 28 milyar Türk Lirası borç nedeniyle Marmara Forum ve Forum İstanbul dahil dokuz alışveriş merkezi için konkordato süreci başlatılırken yıllık 100 milyona yakın ziyaretçiye sahip AVM’leri satın almak için 3 grubun ismi geçiyor.

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 9. Etap için 4.5 milyar TL'lik imza atıldı! 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 9. Etap'ın sözleşmesi imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Hatay Antakya 9. Etap'ı hangi firma inşa edecek? İşte sözleşme bedeli...

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Borsa İstanbul’da işlem gören 9 hisse için 9 aracı kurum hedef fiyat açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor tazelerken, birçok yatırımcı daha kaybının yerine koymuş değil. Yatırımcılar hisselerin yükseleceği seviyeyi merakla beklerken Borsa Filozofu, 9 farklı aracı kurumun 9 farklı hisse için verdiği hedef fiyatları açıkladı.

OECD açıkladı! Her 10 işsizin biri Türkiye'de bulunuyor...

Türkiye, 38 ülkenin yer aldığı OECD’de yüzde 9’luk işsizlik oranı ile Şili ile birlikte dördüncü sırayı paylaşıyor. OECD’deki 33.3 milyon işsizin, yüzde 9.3’ü Türkiye’de yer aldığı belirtildi.

Ünlü profesörden 9 il için çarpıcı uyarı: '7.5 şiddetinde deprem olabilir'

6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin üzerinden neredeyse 1 sene geçerken, ünlü deprem uzmanından korkutucu bir uyarı geldi. Prof. Dr. Süleyman Pampal, 9 il için kritik uyarılar yaptı. İşte Prof. Dr. Süleyman Pampal'ın o açıklamaları...

9 AVM için konkordato talebi verilmişti! AYD Başkanı açıkladı! AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

İçine düştükleri finansal krizi aşamayan 9 AVM için konkordato ilan edilmişti. Peki AVM’leri bu noktaya getiren ne oldu? 

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

ABD 1 hafta içerisinde 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi yapacak! Gözler bu satışa çevrildi!

ABD Hazinesi perşembe gününe kadar 3 ihalede toplam 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi gerçekleştirecek. Analistler, bu ihalelerde oluşacak tahvil faizlerinin piyasalar üzerinde etkili olmasının öngörüldüğünü belirtti.

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

ABD 9 Cumhuriyetçi başkan aday adayı Haberi

ABD 9 Cumhuriyetçi başkan aday adayı

ABD’de Kasım 2016’daki seçim için Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı olmayı hedefleyen önde gelen 10 aday adayı, ilk kez televizyonda açık oturumda kozlarını paylaştı. Üslubu ve saçlarıyla ilgi çeken ve anketlerde önde giden milyarder Donald Trump, burada da adından söz ettirmeyi başardı.


DOĞRULARA VAKİT YOK 

Partide destekleyeceği tek kişinin kendisi olacağını söyleyen Trump’un, sunucu Megyn Kelly ile girdiği söz düellosu gündeme oturdu. Kelly, Trump’ı cinsiyetçilikle ve Twitter’da hoşlanmadığı kadınlardan bahsederken ‘şişko domuz, köpek, iğrenç hayvan’ gibi ifadeler kullanmakla suçladı. Ancak sözlerinin arkasındaki Trump ‘siyaseten doğruculuk için vakti olmadığını’ söyledi.Trump “Siyaseten doğru davranmaya çalışmak bu ülkenin büyük bir sorunu”...