30 / 04 / 2024

ABD tarihinin en büyük emlak projesi

ABD tarihinin en büyük emlak projesi

ABD’li milyarder Stephen Ross. Ross’un sahibi olduğu Related Cos. dünyanın en büyük özel müteahhitlik şirketlerinden birisi. Proje kapsamında 17 gökdelen inşaa edilecek. Hatta bunlardan birisi Rockefeller Center’dan daha yüksek olacak...

2023 yılında dünyada yaşanan felaketler! En büyük deprem Türkiye'de yaşandı...

2023 yılında dünyada  başta iklim değişikliğinden kaynaklanan birçok felakette binlerce kişi hayatını yitirirken birçok ülke, yakın tarihinin "en ölümcül" depremlerini yaşadı. İşte yaşanan o depremler ve haberin ayrıntıları...

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da 'Milyarder sığınağı'na yerleşti!

ABD'nin en yüksek gelirli mahallelerinden birine yerleşen Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, dünyaca ünlü isimlerle aynı çatı altında yaşamaya başladı. Bu yer, 'milyarder sığınağı' olarak adlandırılıyor. 

Borsa İstanbul'un en büyük halka arzı yaklaşıyor! Tarih belli oldu

Borsa İstanbul tarihinin en büyük halka arzı olacak TAB Gıda için talep toplama tarihi açıklandı. İşte tüm detaylar...

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Ekonomist Remzi Özdemir dolarla ilgili öyle bir açıklama yaptı ki... Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak!

Dolar kurundaki rekor yükselişlerin ardından zam haberleri gündemden hiç düşmezken Ekonomist Remzi Özdemir'den dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenler hayrete düştü. Cumhuriyet tarihinin en ağır dönemi yaşanacak...

Türkiye tarihinin en yükseği olacak! Asgari ücrette rakam belli

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ÜLKE Tv canlı yayınında memur-emekli zammı, taşeron işçilere kadro ve asgari ücret konusunda değerlendirmeler yaptı. Bakan Bilgin asgari ücretin Türkiye tarihinde en yüksek seviyesine çıkacağını açıkladı.

Ülke tarihinin en pahalı Ramazan ayı! Fiyatlardaki yıllık değişim herkesin ağzını açık bıraktı!

Gıda fiyatlarının 2023’ün ilk üç ayında yüzde 19,5 oranında, son bir senede de yüzde 111,9 oranında arttığı ülke tarihinin en pahalı gıda fiyatlarıyla Ramazan ayını karşıladı.

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

O devlet kurumu tarihinin en büyük personel alımını gerçekleştirecek! Lise mezunu olmanız yeterli!

Gazi Üniversitesi rekor sayıda personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personel alımı ilanına göre Gazi Üniversitesi, en az lise mezunu kişiler içerisinden personel alımı gerçekleştirilecek.

Bakan Kurum açıkladı: 10 ilde Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliği başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 10 ilde eş zamanlı olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük afet konut seferberliğini başlatmış olacaklarını söyledi.

Hangi borçlar yapılandırma kapsamında? İşte, Cumhuriyet tarihinin en büyük borç yapılandırma paketinin detayları

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırma paketinin detayları belli oldu. Yarın kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor. Ardından yasa teklifi TBMM’ne sunulacak.

Otomobil üreticisi Rolls-Royce tarihe geçti! 2022’ye damga vurarak en iddialı otomobillerini geride bıraktı!

Otomobil üreticisi Rolls-Royce Motor Cars Ceo'su Torsten Müller-Ötvös, 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 8 artışla tarihinin en yüksek rakamına ulaştıklarını ve 2022'de satış rekoru kırdıklarını söyledi.

AB tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı patladı. Katar lehine lobicilik yapan parlamenter tutuklandı

Avrupa Birliği tarihinin en büyük yolsuzluk skandalı ile çalkalanıyor. Tutuklanan Yunan parlamenterin evinde 600 bin euro nakit para bulundu. Belçika polisinin hafta sonu operasyonunun, pazartesi yapılacak Katar  ile ilgili oturumdan hemen önce yapılması dikkat çekti

ABD tarihinin en büyük emlak projesi Haberi

ABD tarihinin en büyük emlak projesi

1930’larda inşaa edilen demiryolu hattı High Line, 1980’li yıllara kadar kullanıldı. Demiryolunun uzunluğu 233 kilometre. Bugün bunun 2 kilometresi parka dönüştürülmüş durumda. Projenin arkasındaki isim ABD’li milyarder Stephen Ross. Ross’un sahibi olduğu Related Cos. dünyanın en büyük özel müteahhitlik şirketlerinden birisi. Proje kapsamında 17 gökdelen inşaa edilecek. Hatta bunlardan birisi Rockefeller Center’dan daha yüksek olacak. 18 milyon metrekarelik alana, dükkanlar, apartmanlar, otellerler, moda ve konser salonları ve bir okul inşaa edilecek. Hudson Yards’da toplamda 55 bin kişinin yaşaması ve çalışması bekleniyor. Projenin maliyeti ise 20 milyar dolar civarında olacak.


Related Cos. şirketi bundan beş sene önce demiryolu hattının bulunduğu alanı 1 milyar dolar karşılığına satın aldı. Bunun ardından, Kanadalı ortağı dev emlak firması Oxford Properties ile birlikte çevre parseller de...