07 / 05 / 2024

Abdül Batur Villalar henüz inşaat halinde

Abdül Batur Villalar henüz inşaat halinde

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, yıkmamakla suçlandığı kaçak villanın henüz inşaat halinde olduğunu savunsa da söz konusu adrese gönderilen faturalar bunun doğru olmadığına işaret ediyor

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Büyükçekmece'deki temelsiz ölüm villalarından sonra yeni binaların sağlamlığı tartışılıyor! Ne kadar güvenli olacak?

Büyükçekmece Belediyesi’nde rüşvet karşılığı imar izni verilen 144 ölüm villasıyla ilgili tartışmalar devam ederken, bölgede kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Peki yapılacak yeni binalar ne kadar güvenli olacak?

Türkiye, Dubai'deki lüks villaların ilham kaynağı oldu!

Dünyada 65 ülkede lüks ve prestijli mekanların gözdesi olan Elazığ vişne mermeri Dubai'deki lüks villa projesinde kullanılmak üzere ihraç edilmeye devam ediyor. 

Kuşadası'ndaki lüks sitenin sakinleri ‘istinat’ kabusu yaşıyor! Ölümden döndüler!

Hafta sonu etkili olan fırtına ve sağanak yağış sebebiyle içerisinde lüks villaların bulunduğu sitenin istinat duvarı yıkıldı. Herhangi bir sonuç alamadıklarını dile getiren site sakinleri, en kısa sürede önlem alınmazsa üst sokaktaki binaların da aşağı doğru kaymasından korktuklarını söyledi.

Konak, kentsel dönüşümle modern bir görünüm kazanacak!

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gürçeşme bölgesinin imar planları Konak Belediyesi Meclis İmar ve Kentsel Dönüşüm komisyonlarından geçti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, projelerin hayata geçirilmesinin ardından ilçenin modern bir görünüm kazanacağını söyledi.

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

Abdül Batur'dan dikkat çeken kentsel dönüşüm açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarıyla ilgili durdurma kararının bölge için zaman kaybı yarattığına vurgu yaptı. Batur, Gültepe ya da Beştepeler olsun, kentsel dönüşümün başlamasını istediklerine dikkat çekti.

Abdül Batur'dan Konak kentsel dönüşüm açıklaması!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 2022 senesinin ilk meclis toplantısında Konak'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu belirtti.

Abdül Batur'dan Zorlu Konak açıklaması! 

İzmir Konak'ta Zorlu Holding’in olduğu bilinen Zorlu Konak projesinde ki gökdelenin yüksekliği ile ilgili yaşanan tartışmalar sıcaklığını koruyor. Konuya dair yaşanan son gelişmeler haberimizde...

İzmir Gültepe'de kentsel dönüşüm ada ada yapılacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe esnafıyla bir araya geldi ve esnafın taleplerini ve yaşadıkları sorunları dinledi. Abdül Batur, bölgedeki kentsel dönüşümle ilgili konuştu.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için yargı kararları bekleniyor!

İzmir Konak'ı dönüştürmek için yoğun mesai harcayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi verdi. 

Abdül Batur'dan Gültepe imar planı açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Gültepe imar planlarını değerlendirdi.

Abdül Batur'dan Gültepe imar planları açıklaması!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe imar planlarının durdurulmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Batur, “Hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğiz. Kimse bu konuda bizi vazgeçiremez" diye konuştu.

Abdül Batur Villalar henüz inşaat halinde Haberi

Abdül Batur Villalar henüz inşaat halinde

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede "zincirleme şekilde görevi kötüye kullanma" suçlamasıyla 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, yıkmadığı kaçak villaların daha inşaatının bitmediği yönünde ifade verirken, mahkemeye sunulan fatura örnekleri, bu savunmayı çürüttü. Temiz İzmir Derneği Başkanı Nivent Kurtuluş, İzmir Valiliği'ne gönderdiği dilekçede Narlıdere sınırlarındaki bazı villaların ruhsatsız olduğunu bildirdi. Söz konusu 10 villanın sahipleri arasında Karabağlar'ın eski belediye başkanı Sıtkı Kürüm, CHP'den 7 Haziran 2015'teki seçimler öncesi İzmir milletvekili aday adayı olan işadamı Serdar Kolay, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eski danışmanı Bilgin Erünal, Narlıdere Belediye Meclisi'nin eski üyesi Feridun Güler'in bulunduğu belirtildi. İzmir Valiliği'nin oluru ile İçişleri Bakanlığı tarafından binaların ruhsatsız olduğu yönündeki iddialara ilişkin soruşturma açıldı. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından İzmir...