02 / 05 / 2024

Abdulkadir Konukoğlu fildişi sahiline cami

Abdulkadir Konukoğlu fildişi sahiline cami

Konukoğlu ailesinin yaptırdığı 13’üncü cami, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Mehmet Görmez tarafından hizmete açıldı. Görmez, ailenin yakında Fildişi Sahili’nde bir cami yaptıracağını açıkladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçecek tren için BAE ile kredi görüşmesi yapılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçecek demir yolu projesi için BAE ile kredi görüşmesinin yapıldığına dikkat çekerek, proje ile ilgili bilgi verdi. 

Bakan Uraloğlu açıkladı! Otoyollarda 'serbest geçiş dönemi' başladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 gişeden 20'sinin Serbest Geçiş Sistemi'ne dönüştürüldüğünü açıkladı. 

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Bakan Uraloğlu duyurdu! Hatay Havalimanı yenileniyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı'na ilişkin olarak açıklamalar yaptı. Bakan Uraloğlu, havalimanının yenileme çalışmalarının devam ettiğine değinerek hizmete gireceği tarihi duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu 3. köprüye tren için tarih verdi!

Yaptığı açıklamada Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ndeki demiryolu bağlantısının ihalesini bu yıl gerçekleştirmesi planladıklarını dile getiren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2028 yılını işaret etti.

Marmara depremi er ya da geç olacak! Prof. Dr. Kadıoğlu, İstanbul için acil eylem planını açıkladı!

Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu, beklenen büyük Marmara depreminin er ya da geç olacağını dile getirdi ve önemli uyarılarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan Yap-İşlet-Devret açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yap-İşlet-Devret projelerine ilişkin açıklama yaptı. Söz konusu projelerin hem yapım modeli, hem de finansman modeli olduğunu ifade eden Uraloğlu, her ikisini bir arada düşünmek durumunda olduklarını söyledi.

Milyonlarca kişi 2024 yılına borçlu girecek! Bireysel kredi kartı borçlanmaları yüzde 168 arttı!

2024 yılına günler kala vatandaşların yeni yıla borçlu gireceği ortaya çıktı. Bireysel kredi kartı borçlanmaları 2022'nin aynı dönemine göre yüzde 168 arttı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Motokuryeler artık gönderileri yetiştirmek için hız yapmayacak...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, motokuryelerle ilgili yönetmelikte yapacakları düzenleme ile kurye işletmecilerinin, teslim aldıkları gönderler için taşıma süresi taahhüdünde bulunmayacağını kaydederek, "Bu sayede kuryeler gönderileri yetiştirmek için hızlı gitmek zorunda kalmayacak

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasındaki otoyolların yeterli gelmediğini ifade ederek yeni proje için sinyal yaktı.

Abdulkadir Konukoğlu fildişi sahiline cami Haberi

Abdulkadir Konukoğlu fildişi sahiline cami

Konukoğlu ailesinin yaptırdığı 13’üncü cami, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Mehmet Görmez tarafından hizmete açıldı. Görmez, ailenin yakında Fildişi Sahili’nde bir cami yaptıracağını açıkladı.


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, camilerin kentlere nefes aldıran mabetler olduğunu belirterek, "En büyük gayesi, insanı imar etmektir" dedi. SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu'nun, Şahinbey Oto Sanayi Sitesinde kendi adına yaptırdığı caminin açılışına katılan Prof. Dr. Görmez, ailenin yakında Fildişi Sahili'nde cami yaptıracağına dikkat çekerek, "İnanıyorum ki, Fildişi'ne kimlik olacak bir mabet inşa edilecek. Bütün bu mabetlerin en büyük gayesi, insanı imar etmektir. Mabetler insanın kalbini ve gönlünü imar edecek mekanlardır" dedi. Gönül yıkmanın 70 kez Kabe'yi yıkmaya eşdeğer kabul edildiğinin altını çizen Prof. Dr. Görmez, mabetlerin gönüller yapması dileğinde bulundu. Camilerin, çocukların ve...