03 / 05 / 2024

abdulkadir teksan

abdulkadir teksan

Teksan Jeneratör'ün kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Teksan'ın vefatı nedeniyle gelen taziye dileklerini kabul eden ailesi ve şirketi, taziyeler ve cenazeye katılım için teşekkür etti

Teksan Jeneratörün acı günü! Abdulkadir Teksan vefat etti!

Teksan Jeneratörün kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Teksan yaşamını yitirdi. Şirketten yapılan açıklamaya göre Teksanın cenaze namazı 7 Aralık 2011 günü öğle namazından sonra Karacaahmet Şakirin Camisinde kılınacak

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan Yap-İşlet-Devret açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yap-İşlet-Devret projelerine ilişkin açıklama yaptı. Söz konusu projelerin hem yapım modeli, hem de finansman modeli olduğunu ifade eden Uraloğlu, her ikisini bir arada düşünmek durumunda olduklarını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan olası İstanbul depremi açıklaması: Tahliye planı hazır!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası İstanbul depreminde tahliye planlarının hazır olduğunu açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Abdulkadir Selvi: Perşembe günü ciddi oranda faiz artışı bekliyorum!

Merkez Bankası faiz kararı için perşembe günü toplanacak. Bu kapsamda Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Perşembe günü ciddi oranda faiz artışı beklediğini belirtti.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ali Haydar Salini tarafından kuruldu.

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 17 milyon sermaye bedeli Ali Kaya tarafından açıldı.

Teksan İngiltere'den sonra Amerika ofisini açtı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen 2020 yılını yüzde 9 büyüme ile tamamlayan Teksan, yeni halkası olan ABD ofisi Teksan USA LLC’yi Chicago’da açtı.  

Türkiye'nin Pekin büyükelçisi Abdulkadir Önen: Ev satmıyorum, Türkiye'yi tanıtıyorum!

Yaklaşık 2 senedir Pekin’de büyükelçilik görevini yürüten Abdulkadir Emin Önen, “Çinlilere ev pazarlıyor” iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Emin Önen, söz konusu iddiaları yalanlayarak "Ülkemizdeki yatırım olanakları hakkında sunumlar yaptım" dedi.

abdulkadir teksan Haberi

abdulkadir teksan

Teksan Jeneratör'ün 6 Aralık Salı günü vefat eden kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Abdulkadir Teksan'ın ailesi ve şirketi, vefatının ardından gelen taziyeler ve cenazeye katılım için teşekkür etti.

Teksan Ailesi'nin teşekkür ilanında, "Son yolculuğunda cenaze törenine katılan, taziyelerini ileten, dualarıyla yanımızda bulunan, tüm akraba, dost ve arkadaşlarımıza, kurum ve kuruluşlara, Teksan Camiası'na candan teşekkürlerimizi borç biliriz" denildi.

Teksan Jeneratör A.Ş., Teksan Güç Sistemleri A.Ş. ve Deniz Yıldızı LTD. ŞTİ. tarafından verilen ilanda ise "Yönetim Kurulu Başkanımız: Abdulkadir Teksan'ın vefatının ardından taziyelerini bildirerek acımızı paylaşan tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ederiz" ifadesine yer verildi.

 

...