02 / 05 / 2024

açılış diyarbakır holiday inn

açılış diyarbakır holiday inn

InterContinental Oteller Grubu (IHG) Türkiye'deki onaltıncı oteli Holiday Inn Diyarbakır City Center'ın anlaşmasını imzaladı. "Açık Lobi" konseptinin de bünyesinde bulunacağı otelin 2015 yılında açılması bekleniyor..

Diyarbakır'daki Atatürk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Diyarbakır'a ziyareti sırasında konakladığı Pamuk Köşkü 1937 yılında belediye tarafından satın alınmış. 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıkladı! Diyarbakır'a 27 bin bağımsız konut inşa edilecek!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ yaptığı açıklamada Diyarbakır'a yaklaşık olarak 27 bin bağımsız konut, köy evi, hayvanlar için ahır ve diğer ihtiyaçlarını karşılayan yerler yapılacağını söyleyerek, temellerin yakında atılacağını kaydetti.

Diyarbakır Merkez’e TOKİ’den 2.586 adet ucuz konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Merkez projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Merkez projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Diyarbakır Merkez TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır Kulp’a TOKİ’den 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kulp projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kulp projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kulp TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kulp 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Diyarbakır Kocaköy’de ucuz konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kocaköy projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kocaköy projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kocaköy TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kocaköy 2022 ucuz konut projesi...

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

TOKİ Diyarbakır'da 18 bin 578 konut inşa etti!

Diyarbakır'da Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri, Diyarbakır Tekstil OSB 30 Fabrika, 4. Otosanayi Sitesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Açılış Töreni"ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, törende TOKİ tarafından kentte inşa edilen projeler hakkında bilgi verdi.

Diyarbakır Hafif Raylı Sistem Projesi 2023'te hizmete açılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki hafif raylı sistem projesini 2023 yılında hizmete açacak. 

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Diyarbakır OSB, Koronavirüs salgınında bile yatırımcının gözdesi oldu!

Diyarbakır OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Fidan gazetecilere yaptığı açıklamada, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde bu yıl içerisinde 22 firmaya yer tahsis edildiğini açıkladı. 

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

TMMOB'dan Diyarbakır Bağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Diyarbakır Bağlar'da hayata geçirilen kentsel dönüşüme yönelik, Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB) Amed İl Koordinasyon Kurulu basın açıklaması düzenledi. 

Diyarbakır Fuat Sezgin İl Halk Kütüphanesi açıldı!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan 42 yıllık binanın yetersiz olması nedeniyle İl Halk Kütüphanesi için 10 bin metrekarelik alanda yeni bina inşa edildi.

açılış diyarbakır holiday inn Haberi

açılış diyarbakır holiday inn

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden InterContinental Oteller Grubu(IHG) Türkiye'deki onaltıncı oteli Holiday Inn Diyarbakır City Center'ın anlaşmasını imzalayarak Türkiye'deki varlığını büyütmeye devam ediyor. 


BED Turizm ile franchise anlaşması çerçevesinde ve POYA Proje Organizasyonu koordinasyonuyla mevcut bir bina. 161 odalı bir otele dönüştürülüyor. 2015 yılında açılması beklenen otelde, spa. bar. restoran, asma katında beş toplantı odası, çatı terasında bir ziyafet alanı ve bir spor salonu yer alacak. 


Otel aynı zamanda. Holiday Inn markasının ön büro. oturma ve iş merkezi alanlarının tek bir geniş mekan içerisinde çözümlendiği yeni "Açık Lobi" konseptini de bünyesinde bulunduracak. 


1980 yılından bu yana Diyarbakır'da oldukça popüler olan bu binanın halihazırda zemin katında bulunan kafesi de yerel halk ve turistler tarafından kentin en ilgi gören mekanları arasında ver alıyor. 


Holiday Inn...