08 / 05 / 2024

adabükü solemar ödeme

adabükü solemar ödeme

Solemar Adabükü Bodrum ödeme koşulları kapsamında 30 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Hemen teslim edilen Solemar Adabükü projesinde fiyatlar 185 bin Euro'dan başlıyor...

BES kısmi ödeme başvurusu nasıl yapılır? Bireysel emeklilikten çıkmadan para nasıl alınır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES), biriken tutarın yarısını almaya imkan tanıyan kısmi ödeme uygulamasının başvuru şartları belli oldu. BES kısmi ödeme için nasıl başvurulur? Bireysel emeklilikten çıkmadan para nasıl alınır? İşte bilinmesi gerekenler…   

Yeni ev alacaklar dikkat: BES birikiminizin yüzde 50'sini kullanabilirsiniz! BES kısmen ödeme 10 soruda tüm detaylarıyla

Bireysel Emeklilik Sistemi çerçevesinde hayata geçirilecek Kısmen Ödeme Uygulaması 1 Temmuz'da başlayacak. İşte BES kısmen ödeme 10 soruda tüm detaylarıyla...

BES’te kısmen ödeme şartları resmen belli oldu! Biriken tutarın yüzde 50’si alınabilecek! Konut alımı, evlilik...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES), evlilik, konut alımı ve doğal afet durumlarında sistemde biriken tutarın yüzde 50'lik kısmını alma imkanı sağlayan kısmen ödeme uygulamasında başvuru şartları netlik kazandı.

Asgari ücretli resmi tatilerde çalışırsa ek ödeme alacak! 1 defaya mahsus verilecek olan ikramiye ne kadar? 

Sene sonuna kadar resmi tatil günlerinde çalışanların ek ödeme alacakları kaydedildi. Bu karar  kapsamında, işverenler çalışanlarına her resmi tatil günü için bir günlük ek ödeme gerçekleştirecekler.  Fakat, tatil günleri hafta tatiline denk geldiğinde, bu ödeme miktarları daha da artmış olacak.

BES'te kısmi ödeme dönemi 1 Temmuz'da başlayacak!

Bugünkü 32496 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kısmi ödeme dönemi 1 Temmuz’da başlayacak. Birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan bölümü, konut alımı, eğitim harcamaları için kullanılabilecek.

Ev sahiplerinden tarifeli kira modeli: Yıllık mı, aylık mı ödeme yapacaksınız?

Ev sahipleri, kiralık evler için şimdi de tarifeli kira modeli geliştirdi. Bu yöntem sayesinde ev sahipleri, hem peşin hem de aylık ödeme için tarife oluşturulabiliyor. İşte ayrıntılar...

Milyonlarca öğrecinin hesabına toplu para yatacak! KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak? 

Devlet milyonlarca öğrenciye burs ve kredi desteği sağlıyor. Her sene ilk burs alacak öğrencilerin hesaplarına toplu ödeme yapılıyor. Milyonlarca öğrencinin hesabına toplu para yatacak. Peki, KYK 3 aylık toplu ödeme hangi ay yapılacak?

BES'te kısmen ödeme dönemi: Resmi Gazete'de yayımlandı

Resmi Gazete'de yayımlanan bir yönetmelik değişikliği, Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) katılımcılara birikimlerinin yüzde 50'sine kadar olan kısmını toplu halde çekebilme hakkı tanıdı.

Hesaplara tam tamına 16 bin 657 TL yatırılacak! Her ay tıkır tıkır ödeme almak isteyenler acil bakın!

Parasını Eylül ayında mevduat faizine yatıranlar yaşadı. Her ay tıkır tıkır ödeme almak isteyenler acil bakın...

Prim ödeme şartıyla kolay emeklilik fırsatı! Dikkat: Milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor...

Milyonları kapsayan isteğe bağlı sigortalılık çok sayıda vatandaşa kolaylık sağlıyor. Sigortalı bir işte çalışmayan kişiler de aylık prim ödeme koşuluyla emekli olabiliyor. İşte detaylar...

Yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı? Yaşlılık aylığı alanlar dikkat! Hesaplara tam 3 bin 490 TL yatacak!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, emekli maaşlarının erken ödenmesiyle beraber yaşlılık maaşı ödeme tarihleri merak edilmeye başlandı. Peki yaşlılık maaşı Haziran ödemeleri hesaplara yattı mı?

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Asgari ücretle çalışanlara müjde. Ek ödeme alacaklar

Asgari ücretli çalışan vatandaşlar gelirlerini nasıl artırabileceklerinin araştırmasını yapıyor. Asgari ücretli vatandaşlar bayramdaki çalışmalarına karşılık ek ödeme alacaklar. işte detaylar...

adabükü solemar ödeme Haberi

adabükü solemar ödeme


Bodrum Adabükü'nde yer alan Solemar Adabükü projesi 134 adet villadan meydana geliyor. Solemar Adabükü Villaları projesinde konutların teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.


Solemar Adabükü Villaları projesi 35 bin metrekare arsa alanında inşa edildi. Bodrum Solemar Adabükü projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+3 konut seçenekleri sunuluyor.


Solemar Adabükü Villaları Seba İnşaat ve Hedef İnşaat Ortaklığı tarafından inşa edildi. Solemar Adabükü'nde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor sahaları, iskele gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Solemar Adabükü Bodrum ödeme koşulları!


Solemar Adabükü Bodrum ödeme koşulları kapsamında yüzde 35 peşinattan sonra faiz farkı olmadan 30 ay veya yüzde 0,50 faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor.


Solemar Adabükü villa fiyatları 185 bin Euro'dan başlangıç gösteriliyor. Solemar Adabükü Bodrum projesinde konut büyüklükleri 103 metrekare ile 202 metrekare arasında belirlendi.



Adres :...