27 / 09 / 2024

Adak satış noktası

Adak satış noktası

İstanbul'da derme çatma barakalarda hizmet veren yaklaşık 800 adak satış noktası Esenyurt'ta entegre tesise taşınıyor. Türkiye'de ilk olan tesiste çocuk parkı da olacak yatakhane de...

Konutların ortalama satılma süresi 70 güne çıktı, işler durma noktasına geldi!

Vatandaş yüksek fiyatlar nedeniyle ev alamamaktan şikayet ederken, diğer taraftan konutların satış süreleri uzamaya devam ediyor. Değer yatırımcısı Yavuz konut piyasasında işlerin durma noktasına geldiğini söyleyerek, “Konutların satılma süresi 70 güne çıktı. 2008 krizinde rekor 78 gündü" dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Yüksek enflasyon ve faiz ortamı konut satışlarını durma noktasına getirdi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt düşüş gösteren konut satışlarına değinerek yüksek enflasyon ve faiz ortamının konut satışlarını durma noktasına getirdiğini söyledi.

Otomobil satışları durma noktasında! Al-sat işi yapanlar ters köşe oldu!

Otomobil piyasasındaki durgunluk devam ediyor. Otomobil satışları her geçen ay düşüşe geçerken, piyasa neredeyse durma noktasına geldi. Otomobil al-sat işi yapanlar ise ters köşe oldu. 

Yüksek faizler konut satışlarını durma noktasına getirdi!

Yaptığı açıklamada Antalya'da Mart'ta konut satışında yüzde 7 oranında gerileme yaşandığını dile getiren  ATSO Başkanı Ali Bahar yüksek faizlerin konut satışlarını durma noktasına getirdiğini söyledi.

Tarım Kredi'de dev ramazan kampanyası başladı! Tam 41 gün boyunca 4 binden fazla noktada geçerli olacak!

Yaptığı kampanyalarla dikkat çeken Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Ramazan kampanyası için de düğmeye bastı. 4 binden fazla satış noktasında fiyatların sabitleneceği Tarım Kredi'nin Ramazan kampanyası sadece 41 gün geçerli olacak...

Tamer Özyurt: Konutta kredi muslukları açılmazsa satışlar durma noktasına gelir!

Yeni bir konut sahibi olmanın ancak banka kredisiyle mümkün hale geldiğini kaydeden Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, kredi musluklarının açılması gerektiğini belirtti. Tamer Özyurt açıklamasında aksi halde üretimin ve satışların durma noktasına geleceğinisöyledi.

'KoopBakkal'ların sayısı 1.000'e çıkarılacak! Tarım Kredi'den son dakika müjdesi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (Tarım Kredi), KoopBakkal Projesi'nde bu senenin sonuna kadar 1.000 satış noktasına ulaşılacağına ilişkin açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

EPDK’dan akaryakıt piyasası için flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Akaryakıt piyasasındaki düşük marjlardan yakınan sektör çalışanları, birçok satış noktasının yıl başında kapanma tehdidinde bulunduğunu söyledi. EPGİS, Petrol piyasasına ilişkin yeni kararını Resmi Gazete'de yayımladı. Üye işyeri lisans ücreti 20.360 TL olarak belirlendi.

Çimento fiyatları uçtu! Çimento sektöründe üretim ve satışlar durma noktasına geldi! 2022 güncel çimento fiyatları...

Çimento sektöründe satışlar ve üretim gerilemeye başladı. Türkçimento üyelerinin toplam çimento üretimi geçen senenin aynı ayına göre yüzde 8,2'lik düşüş gösterdi. Peki çimento fiyatları ne kadar? 2022 çimento fiyat listesi...

Benesta Acıbadem ön satışa çıktı! Yeni proje!

Benesta tarafından, İstanbul'un Avrupa ve Asya yakasını birbirine bağlayan en yakın noktası Acıbadem’de hayata geçirilen Benesta Acıbadem'de ön satışlar başladı. İşte merakla beklenen projenin fiyat listesi...

AVM satışları hızlanacak!

Koronavirüs salgınında durma noktasına gelen AVM sektörü normalleşme ile beraber hareketlenecek. Çok sayıda AVM sahibi elindeki AVM'yi satışa sunmaya hazırlanıyor.

Küçükçekmece'de 13.5 milyon TL'ye icradan satılık adak satış yeri ve depo!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 0 ada 5926 parselde yer alan adak satış yerini ve depoyu 13 milyon 536 bin 117 TL'ye satıyor...

Debenhams, kalan son 49 satış noktasını bu hafta kapatıyor!

242 yıllık perakendeci Debenhams, kalan son 49 satış noktasının da 12 Mayıs ve 15 Mayıs tarihilerinde kapanacağını açıkladı.

Adak satış noktası Haberi

Adak satış noktası


İstanbul'da ahşap ve bakımsız barakalarda, hijyenik olmayan ortamlarda kesilen adaklık kurbanlar modern tesislerde toplanacak. Günde 4 bin adak kurbanın kesildiği kent, ilk adak kesim merkezine kavuşacak. İstanbul Ziraat Odası öncülüğünde Esenyurt Belediyesi'nin tahsis ettiği 2 bin 200 metrekarelik bir alanda kurulan ve Türkiye'de de ilk olacak merkezin günlük kapasitesi 1.000 küçük, 300 de büyükbaş adak kurbanı olarak planlandı. 


İstanbul Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, kurulacak adaklık merkezinin bir ilk olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Ülkemizde hatta dünyada adaklık entegre bir tesis yok. İstanbul'da kırık dökük barakalarla çevrili adak kesim noktalarında maalesef hijyenik olmayan ortamlarda kurbanlıklar bekletiliyor ve kesim de aynı şekilde bu uygunsuz alanlarda yapılıyor. Esenyurt'ta ilk kez hijyenik ve entegre bir tesis hayata geçirilecek." 


10 MERKEZ AÇACAĞIZ 


Projeyi Tarım Bakanı Mehdi Eker'in...