28 / 08 / 2024

adalar kira ücretleri

adalar kira ücretleri

Pandemi nedeniyle konutta tercihlerin değişmesi ile İstanbullular tam kapanma dönemini Adalar'da geçirmeyi tercih etti. Boş evin kalmadığı bölgede kira fiyatları yüzde 70 arttı.

1940 yılında Adalar'daki yazlık evlerin kira bedelleri Boğaz'ı geçmiş!

1940 yılında, yazlık ev sahipleri yaz gelmeden kiraları artırmaya başlamış. Adalar ve Boğaz'ın çok talep görmesi fiyatların fırlamasına neden olmuş. 

Konut sektöründe küresel talep artıyor! Yunanistan, Portekiz ve Karayip Adaları cazip hale geldi! 

Döviz kira getirisi, yüzde 25 kira sınırı ve serbest dolaşım avantajları, yatırımcıları yurt dışında gayrimenkul edinmeye yönlendiriyor. AB ülkelerinde ticaret ve çalışma hakkı gibi imkanlar, Yunanistan, Portekiz ve Karayip Adaları'nı cazip hale getiriyor. 

Manzara Adalar'da 2 yıl kira garantili kampanya!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. güvencesiyle Kartal'da yükselen Manzara Adalar'da peşin ödemede yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Projede, anlaşmalı bankalardan yüzde 0,79 faiz oranıyla konut kredisi avantajına ek olarak iki yıl boyunca koşulsuz kira alma kampanyası da başlatıldı...

Adalar‘da ortalama konut fiyatı 725 bin 160 TL!

İstanbul Adalar‘da ortalama konut satış fiyatı 725 bin 160 TL, geri dönüş süresi 31 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 18 lira. İlçede 1+1 ile 3+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 405 bin 027 ile 720 bin 720 TL arasında değişiyor.

Manzara Adalar Kartal'da 1.639 TL'den başlayan taksitlerle!

Yıllık kira geliri 53 milyon dolara ulaşan İş GYO, Manzara Adalar'ın teslimatının 2018 yılında gerçekleşmesini hedefliyor.Peşin ödemelerde yüzde 8 indirim oranının yanı sıra 1.639 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Soloman Adaları 7.5 ileyeniden sallandı!

Pasifik Okyanusu'nun güneyindeki Solomon Adaları'nda 7.5 büyüklüğünde ikinci bir depremin meydana geldiği bildirildi. 7.5'lik ikinci depremin, Makira Adası’ndaki Kira Kira kasabasının 114 kilometre güneyinde olduğu belirtildi...

Adalar manzaralı projede altı aylık kira garantisi!

Helis Yapı tarafından Kartalda 65 bağımsız bölüm ve iki mağaza olarak tasarlanan Beyaz Ofis, kapılarını açtı. İş dünyasına ferah alanlarda çalışma fırsatı yaratmak için yola çıkılan proje, Adalar ve Marmara manzarası eşliğinde çalışma fırsatını sağlıyor

Adalar Müzesi, 31 Temmuz'da açılacak!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Adalar Müzesi, Adalar´ın sosyal tarihini, bugününü ve geleceğini anlatan, sahip olduklarını biriktiren, koruyan ve yarına aktaran bir müze olacak

Türkiye kira gelirinde Avrupa şampiyonu oldu!

Türkiye kira gelirinin ev değerini karşılama süresi açısından Avrupa’da birinci oldu

Kira gelirinde en cazip ülke Türkiye!

Avrupa ülkelerinde konuta yapılan yatırımın kira gelirleri ile karşılanmasını öngören rapor açıklandı

Doğalgazın gelmesiyle Adalar kıymetlendi!

Doğalgazın gelmesi ile ısınma sorunu çözülen istanbul'un Adalar ilçesi artık kışın da oturulabilecek konuma geldi

Prens Adaları Müzesi, Büyükada'da açılıyor!

Adalar Müzesi, eşsiz kültürel bir tarihi ve doğal mirası belgelemek, korumak, gelecek kuşaklara aktarmak için kuruldu

Adalar Kültür Derneği yıkıldı!

Adalar Belediyesi, Adalar Kültür Derneği'nin Yaz Kültür Sanat programını gerçekleştireceği alanı yıktı

adalar kira ücretleri Haberi

adalar kira ücretleri

Koronavirüs salgını ile vatandaşların konut tercihleri tümüyle değişti. Milliyet'te yer alan habere göre; tam kapanma döneminde vatandaşlar genel olarak müstakil konutları tercih etti. Bu nedenle İstanbul'da özellikle Adalar'da boş ev kalmadı. İlçe genelinde kira ücretleri de yüzde 70 arttı. 

Talep çok ama arz yok 

Bölgede emlakçılık yapan Zeynel Çelik, “Pandemiden dolayı adaya ciddi bir talep oldu. Özellikle salgın ile birlikte insanlar ana karadan, denizin ortasında bulunan, sakin yerlere doğru kaçmaya başladı. Adalar'da kira fiyatları geçen yıllara oranla yaklaşık yüzde 70 arttı. Bu yüzde 70’lik artışa rağmen kiralık ev isteyenler var. Talep var ancak arz yok. Artık kiralayabileceğimiz konut kalmadı” dedi.

İstanbullular tam kapanmayı Adalar'da geçirdi

17 günlük tam kapanma dönemini de Adalar'da geçirmek isteyenler olduğunu söyleyen emlakçı Çelik, “17 günlük tam...