07 / 07 / 2024

Adana-Antalya yolu son durum

Adana-Antalya yolu son durum

Mersin’in Silifke ilçesi ile Antalya’nın Gazipaşa ilçesi arasında tüneller açılıyor viyadükler yükseliyor. Yol bir yılda bitecek.

Bu şehirlerden konut alanlar kaybetti! ‘Büyükşehir’ ve ‘sahil’ detayı şaşırttı!

Açıklanan detaylara göre yatırımcılarına reel anlamda en fazla kaybettiren kentler arasında sahil kesimindeki Adana, Antalya, Bursa, Samsun, İzmir gibi büyükşehirler dikkat çekti.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan bayrama özel büyük fırsat! 0 peşinat ve 0 faiz için son gün 23 Haziran!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da başlatılan bayram kampanyası kapsamında 0 peşinat ve 0 faiz imkanı sunuluyor. Söz konusu kampanya için son tarih 23 Haziran olarak açıklandı.

Sur Tatil Evleri Antalya'da yılın ilk 3 ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı!

Sur Tatil Evleri GYO portföyünde yer alan  Sur Tatil Evleri Antalya projesindeki son dakika satış rakamları açıklandı. Projeden yılın ilk üç ayında 575 adet devre mülkün ön satışı yapıldı. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Antalya'nın 4 ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Antalya'da yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası Muratpaşa, Kepez, Serik ve Aksu ilçelerinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. 

TOKİ açıkladı! Adana'da 2+1,3+1 deprem konutlarında son düzlüğe girildi!

2023 senesinden bu zamana herkesin merakla beklediği TOKİ konutları için sevindirici haber Adana'da depremzedeler için yapılan 2+1,3+1 daireler için son günler. 12.500 kalıcı konut ile 2500 köy evi için açıklamalar da peş peşe yapıldı.

Adana'daki gayrimenkuller son 1 yılda yaklaşık yüzde 100 değer kazandı! 

Türkiye'de ev fiyatları son 3 senede uçuşa geçti. Adana'da Karataş’taki gayrimenkuller ise son 1 yılda yaklaşık yüzde 175 değer kazandı.

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

Son Dakika! Adana'da korkutan deprem! 

Son dakika deprem haberleri. Adana'nın Kozan ilçesinde deprem oldu. İşte Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklama...

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika! 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika... 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Adana 2023 projesi detayları...

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

Son Dakika! Adana'da peş peşe iki deprem! 

AFAD'dan son dakika deprem açıklamasına göre Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 4.5  ve ardından 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

TOKİ Antalya projesinde son dakika! Ucuz konut bekleyen Antalyalılar dikkat! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Adana-Antalya yolu son durum Haberi

Adana-Antalya yolu son durum

Mersin’in Silifke ilçesi ile Antalya’nın Gazipaşa ilçesi arasında tüneller açılıyor viyadükler yükseliyor. Yol bir yılda bitecek.


Adana ile Antalya'yı birbirine bağlayan D-400 karayolu Anamur- Gazipaşa arasında viyadük çalışmaları başlatıldı. Anamur Gazipaşa arasında yapılacak Demirören-Bademiçi arası viyadük ve yol çalışmaları başlatıldı. 12 Temmuz 2016 tarihinde başlanan ve 24 saat esaslı 3 vardiya halinde devam eden çalışmalar 15 Şubat 2017 tarihinde bitirilecek. AK Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, 2017 sonunda Adana-Antalya arasının 5 saate ineceğini söyledi.


GİTTİKÇE KISALIYOR

15 Şubat 2017'de viyadük inşaatının tamamlanmasının planlandığını kaydeden Yılmaz, "18 Mayıs 2015 tarihinde Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan'ın katılımı ile Anamur-Melleç arası güzergahın açılışı gerçekleşti ve böylece yol 5 km kısaldı. Viyadük tamamlandığında D-400 karayolunun Anamur Gazipaşa arası 4,5 km kısalacak ve proje hızı 110 km/h...