15 / 05 / 2024

Adana Hacı Organize Sanayi Bölgesi

Adana Hacı Organize Sanayi Bölgesi

Seyhan ilçesinde 2004 yılında temelleri atılan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi, 107'si bitmiş, 46'sı devam eden toplamda 350 fabrikaya hizmet verecek yapısı ile şimdi Organize Sanayi Bölgesi olma yolunda ilerliyor...

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2024 yılında 50 milyon metrekareye ulaşacak...

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, 2024 yılında 50 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını kaydederek, 5 yıl içinde yaklaşık 12 milyar TL yatırım planı hazırladıklarını ve ek yatırımlarla Türkiye’de en büyük alana sahip birinci OSB olmayı hedeflediklerini açıkladı. İşte haberin detayları...

Adana Ceyhan OSB'de 13 firmaya arsa tahsis edildi!

Adana Ceyhan'daki Organize Sanayi Bölgesi’nde (COSB) yatırım için arsa tahsis edilen firma sayısı 13 oldu. 

Çukurova Belediyesi'nden Hacı Bektaşi Veli Vakfı'na arsa tahsisi!

Adana Çukurova Belediyesi, bünyesindeki 15 bin 224 metrekarelik arsa Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı'na 49 yıllığına tahsis edildi.

Adana Tarıma Dayalı İhtisas OSB için planlama!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş tarafından düzenlenen toplantıda Karataş ilçesinde kurulması planlanan, ’Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin planlama süreci konuşuldu.

Adana’da şaşırtan ilan! Milli Emlak'tan satılık karakol!

Milli Emlak Müdürlüğü, Adana'nın ilk polis karakollarından biri olan Hacı Bayram Karakolu'nu satışa çıkardı. Adana'nın en eski karakolu olan binanın ihalesi ise 26 Kasım'da düzenlenecek.

Adana Hacı Sabancı OSB'deki 41 adet yeni parsel yatırımcıları bekliyor!

Adana-Ceyhan D-400 Karayolu üzerinde, Yakapınar'ın kuzeyinde tarıma elverişli olmayan bin 590 hektar alan üzerine kurulan ve bu yıl 41'inci yaşını kutlayan AOSB, sanayicilere metrekaresi 150 TL gibi uygun bir ücretle arsa sahibi olma fırsatı sunuyor.

Adana’da Organize Sanayi Bölgesi kurulacak!

AKİB Koordinatör Başkanı Mahmut Arslan, gıda ürünlerine yönelik 3 milyar dolar değerinde yapılacak yatırımla yeni bir Organize Sanayi Bölgesi kurulacağı müjdesini verdi.

Adana OSB'den çalışanları için 5 bin konut!

Adana Hacı Sabancı OSB, çalışanlarını ev sahibi yapmak için harekete geçti. Adana OSB, Sanayi Kent projesi kapsamında 5 bin konut üretmeyi hedefliyor.

Adana Hacı Sabancı OSB'de istihdam çağrısı!

İnşaat, hazır beton, enerji gibi farklı sektörlerde 351 firmaya ait 407 işletmenin faaliyet gösterdiği Adana Hacı Sabancı OSB'de incelemelerde bulunuldu. Fabrika'da istihdam çağrısı hatırlatıldı.

Adana Hacı Sabancı OSB 2017’yi yatırımlarla geçirecek!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, 2017’yi yatırımlarla geçirecek. 43 firmanın 575 milyon liralık yatırım yapacağı OSB’de 3 bin 500 kişi istihdama katılacak.

Adana’ya gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi müjdesi!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye gündemi ve Adana ekonomisine yansımalarının değerlendirildiği televizyon programında kente gıda ve su ürünleri organize sanayi bölgesi kurulması için çalışma başlattıklarını müjdeledi.

Adana Hacı Sabancı OSB'ye 1 milyon metrekarelik yeni alan!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nin (AOSB) mevcut faaliyet alanına 1 milyon metrekarelik yeni alan ilave edilmesi için çalışma başlatıldı.

Nevşehir Hacıbektaş'a sahra cemevi inşa edilecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde gerçekleştirilen Hacı Bektaş-ı Veli’yi Anma Etkinliklerine katılanların ihtiyaçları için "sahra cemevi" yaptıracağı bildirildi.

Adana Hacı Organize Sanayi Bölgesi Haberi

Adana Hacı Organize Sanayi Bölgesi

Adana Metal Sanayi içerisinde kurulan ve toplamda 1 milyar lira yatırım hedeflenen Orta Ölçekli Sanayi Sitesi, 5 Ekim Cumartesi günü açılışı yapan Başbakan Erdoğan tarafından övgüler aldı. 

Başbakan, konuşmasında sitenin sahiplerinden Mehmet Başpmar'a defalarca teşekkür etti. Seyhan ilçesinde 2004 yılında temelleri atılan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi, 107'si bitmiş, 46'sı devam eden toplamda 350 fabrikaya hizmet verecek yapısı ile şimdi Organize Sanayi Bölgesi olma yolunda ilerliyor. Site öncelikli olarak, yedek parça, plastik, metal, makine üretimi alanında faaliyet gösterecek. 


107 FABRİKA YAPILDI 


HT Güneyli'ye tesis hakkında bilgiler veren sanayi sitesinin kurucularından iş adamı Mehmet Başpınar ile siteye fahri olarak teknik danışmanlık yapan, İnşaat Mühendisi, AK Parti Î1 Tanıtım ve Medya Başkanı Zafer Kara, 350 orta ölçekli fabrikanın Adana ekonomisine kazandırılacağını söyledi. Toplam 1100 dönüm...