12 / 05 / 2024

Adana Kozan 4. etap imar planı

Adana Kozan 4. etap imar planı

Adana'nın Kozan ilçesinde 18 aydır verilemeyen inşaat izinleri yeniden verildi. İlçede durma noktasına geldiği belirtilen inşaat sektörünün, inşaat izinlerinin 6 mahallede verilmeye başlanmasıyla canlandığı belirtildi.

Osmaniye'de 4 bin, Adana'da 1682 deprem konutunun inşaat tam gaz!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak şeklinde nitelendirilen depremlerden etkilenen Osmaniye'de afetzedeler için 4 bin, Adana'da da 1682 konutta çalışmalar devam ediyor.

Adana’da 4,2 büyüklüğünde deprem oldu! İşte 11 Haziran 2023 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Adana 11 Haziran Pazar günü sallandı. Bugün Adana ili Saimbeyli ilçesinde deprem meydana geldi. İşte bu ve 11 Haziran 2023 gününde olan depremlerin listesi!

Adana'da 3.9 ve 4.5'lik iki deprem!

Saimbeyli ilçesi, Adana'da, 11 dakika arayla Richter ölçeğine göre 3.9 ve 4.5 büyüklüklerinde iki deprem meydana geldi. Şimdilik herhangi bir olumsuz etki rapor edilmemiştir.

Mersin'den yola çıkan dev reaktör Adana'ya 4 günde ulaşacak

İspanya'nın Bilbao Limanı'ndan yüklenip Mersin Uluslararası Limanı'na indirilen, elyaf ve polyester ham maddesi üretiminde kullanılacak 30 metre uzunluğuna 8,5 metre yüksekliğine sahip reaktörün kara yoluyla 4 günde Adana'ya ulaştırılması planlanıyor.

Adana Kozan'da 21 konut için temel atıldı!

Adana Kozan'da 2020 yılında meydana gelen orman yangınında zarar gören 21 konut ve 2 ahırın yeniden yapılması için harekete geçildi.

Haraç vermediği için işyeri yıkıldı, savcılık harekete geçti!

Adana'da 4 ay önce bir vatandaş haraç vermediğini, bu nedenle iş yerinin yıkıldığını dile getirdi. Söz konusu iddialar neticesinde savcılık soruşturma başlattı. 

TOKİ'den Adana'ya 4 yeni okul!

Adana İli Seyhan İlçesi 24'er Derslikli Toros İlkokulu, Ömer Haluk Özuçak İlkokulu, Şehit Gökhan Aygül İlkokulu ve Yüreğir İlçesi 24 Derslikli 100. Yıl Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Kasım tarihinde yapılacak.

Adana Buruk 2. Etap 4. Bölge TOKİ ihalesi yarın!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 4. Bölge 619 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Adana Buruk 2. Etap 619 konut ihalesi 4 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 4. Bölge 619 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 4 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 4. Bölge ihalesi 25 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Sarıçam 2. Etap 4. Bölge projesinin ihalesini 25 Şubat'ta gerçekleştirecek.

Adana Yüreğir'de 13.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Adana - Yüreğir İlçe Belediyesi 3 mahallesindeki 4 arsayı ihale ile satıyor. İhale 11 Aralık'ta gerçekleşecek...

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana'da 4’üncü kere düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana HiltonSA Oteli'nde yapılacak fuar, yatırımcıları bir araya getirecek.

TOKİ Adana Hükümet Konağı ihalesi 4 Eylül'de!

Adana İli Çukurova İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Eylül 2018 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Adana Kozan 4. etap imar planı Haberi

Adana Kozan 4. etap imar planı

2014 yılı Mart ayında Bölge İdare Mahkemesi tarafından iptal edilen imar planlan nedeniyle 18 aydır ilçede durma noktasına geldiği belirtilen inşaat sektörünün, inşaat izinlerinin kent merkezini de kapsayan 6 mahallede yeniden verilmeye başlanmasıyla canlandığı belirtildi. 


İnşaat sektörünün ilçe ekonomisinin bel kemiğini oluşturduğunu ve inşaata bağlı onlarca alt sektörün de yeniden canlanacağını vurgulayan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, şunları kaydetti: "Göreve geldiğimiz gün iptal edilen imar planı nedeni ile ilçemizde inşaat sektörü durma noktasına gelmişti. Adana Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde 1/5000 ölçekli nazım imar planının ardından 1/1000 ölçekli uygulama ve revizyon planlanın da tamamladık. 6 etap olarak hazırladığımız 1/1000 ölçekli imar planımızın Eylül ayında son hali verilen ve onaylanan 5. etabıyla Tufanpaşa, Cumhuriyet. Karacaoğlan, Aslanpaşa ve Bağlar Mahalleleri...